mehdibabapour 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام به همه درخواست ساخت افزونه ای را دارم که به کاربر اجازه ورود هم زمان بیش از یک ورود را ندهد اما هنگامی که ای پی ها یکی بود این ورود انجام شود و درنهایت یک هشدار به کاربر ای که سعی به ورود غیر مجاز دارد بدهد و گزارشی هم به مدیر توضیح بیشتر : این افزونه را برای سایتی میخواهم که حق استفاده از وب سایت میفروشد. دلیل اینکه میخواهیم آی پی های مشابه ورود چندین باره داشته باشد اینست که احتمال میدهیم که یک کاربر در محیط کاربری خود از چندین دستگاه کامپیوتر وارد بشود و قصد محدود کردن این کار را نداریم یعنی اگر آی پی ورد های چندیدن باره یکی بود اجازه ورود صادر شود . اما احتمال دارد که کاربر به قوانین ورود توجه نکرده و نام کاربری و رمز عبور را به غیر هم داده باشید و آن شخص غیر از محل دیگری قصد ورود داشته باشد که درنتیجه آی پی آن در حالت ورود هم زمان متفاوت بوده و به این شخص غیر اجازه ورد صادر نخواهد شد. هشداری برای شخص غیر صادر بشود که این هشدار میتواند یکی از مطالب باشد و گزارشی از مشخصات کاربری مورد سوء استفاده به مدیر سایت نمایش داده شود تا در صورت لازم قوانین تنبیهی اعمال شود. ودر نهایت آماده شنیدن روش های منحصر به فرد شما برای این افزونه هم هستم و همچنین نیز منتظر اعلام شرایط ساخت این افزونه از قبیل زمان ساخت و اجرت ساخت آن هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام برای سفارش افزونه باید با دوستان برنامه نویس تماس بگیرید شماره شون تو پروفایلشون هست اقای تهرانی شمسی رضایی انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر