Mahdy 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من قصد داشتم ارتفاع هدر این سایت را افزایش بدم http://mahvashi.ir/index.php اینم لینک سایت ممنون میشم راهنمایی کنید کدوم فایل CSS رو چه طور باید تغییر بدم . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام دوست عزیز ، شرح متن تاپیکتون با عنوان تاپیکتون متفاوته . بالاخره عرض یا ارتفاع ؟ در ضمن قالبی که استفاده میکنید از نوع Responsive میباشد اگر بخواهید اندازه عرض هدر رو افزایش بدید در نمایش در رزولیشن های پایینتر ممکنه مشکل درست بشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : Mahdy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdy 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام آقا مصطفی شرمنده دیر شد من می خوام ارتفاع هدر رو زیاد کنم تا بتونم عکس بزرگتری رو توش بزارم . اگر راهی باشه که بدون بهم خوردن قالب مشکل حل بشه خیلی بهتره ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به دلیل اینکه بکگراند زیر لوگو و زیر قسمت منو بصورت یک تکه طراحی شده کارتون یه کم سخت میشه باید ابتدا اون تصویر رو با نرم افزاری مثل فتوشاپ ویرایش کنید و ارتفاع تصویر رو افزایش بدید تصویر مربوطه در مسیر زیر قرار دارد templates/kh_yasin/images/style1/pagtop.png پس از ویرایش تصویر به خط 26 مسیر templates/kh_yasin/css/style1.css مراجعه کنید که کد زیر را خواهید یافت #khPageTop-bg { background: url("../images/style1/pagtop.png") repeat-x scroll left 0 transparent;} به کد بالا خاصیت height را اضافه کنید و مقدار آن را برابر ارتفاع تصویر ویرایش شده قرار بدید برای تنظیم فاصله منوی بالا در خط 18 مسیر templates/kh_yasin/css/menu/menu.css کد زیر قرار دارد #khMainMenu { clear: both; margin: 0; padding: 0; width: auto;} کد بالا را بصورت زیر ویرایش کنید #khMainMenu { clear: both; margin: 0; padding: 0; width: auto; position: relative; top: 0px;} در کد بالا مقدار خاصیت top را برابر مقدار تغییر ارتفاع تصویر هدر قرار بدید در صورت لزوم برای نمایش کامل لوگو در خط 23 مسیر templates/kh_yasin/css/style1.css کد زیر قرار دارد #khLogo.cssLogo { background-image: url("../images/style1/logo.png");} به کد بالا خاصیت height را اضافه کنید و مقدار آن را برابر اندازه ارتفاع لوگوتون قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdy 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 برای تنظیم فاصله منوی بالا در خط 18 مسیر templates/kh_yasin/css/menu/menu.css کد زیر قرار دارد #khMainMenu { clear: both; margin: 0; padding: 0; width: auto; } کد بالا را بصورت زیر ویرایش کنید #khMainMenu { clear: both; margin: 0; padding: 0; width: auto; position: relative; top: 0px; } در کد بالا مقدار خاصیت top را برابر مقدار تغییر ارتفاع تصویر هدر قرار بدید خیلی ممنون بابت توضیحات ارزشمند شما فقط یک سوال داشتم . فایل menu.css هیچ اطلاعاتی توش نیست . میشه در این مورد هم راهنمایی فرمایید . با تشکر . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام یکبار دیگه مسیر فایل رو بررسی کنید که درست انتخاب کرده باشید لینک زیر این موضوع رو اثبات میکنه http://mahvashi.ir/templates/kh_yasin/css/menu/menu.css موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdy 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من لینک رو چک کردم درسته ولی وقتی توی فایل میرم چیزی برای ویرایش نیست به این آدرس public_html/mahvashi/templates/kh_yasin/css/menu حالا اگر امکان داره اطلاعات داخل همین لینک رو در CSS کپی کنم و تغییرات رو اعمال نمایم بفرمایید . امکانش هست من اکانت FTP به شما بدم خودتون از خالی بودن فایل اطمینان حاصل فرمایید . خیلی ممنون و با تشکر فروان یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام مسیر زیر که میفرمایید اشتباهه public_html/mahvashi/templates/kh_yasin/css/menu مسیر زیر درست میباشد public_html/templates/kh_yasin/css/menu موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : Mahdy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdy 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام مسیر زیر که میفرمایید اشتباهه public_html/mahvashi/templates/kh_yasin/css/menu مسیر زیر درست میباشد public_html/templates/kh_yasin/css/menu موفق و پیروز باشید یا حق با سلام جسارتا چون روی این هاست چند تا سایت داربم آدرسی که عرض کردم صحیح است جوملا رو داخل پوشه mahvashi نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام میتونید توی همون فایلی هم که میفرمایید خالی هست یا انتهای هر فایل دیگری وارد کنید ولی لینکی که قرار دادم چیز دیگه ای میگه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر