masoud440 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام فک کنم دیگه تب سازی نمونده باشه که من امتحان نکرده باشم ولی هیچ کدوم یا کار نکرده یا درست کار نکرده آدرس سایت:hidaj-yic.ir همین تب سازیم که تو صفحه هستو اگه دوتا باشه هر دو از کار میفتن دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود تب ساز مطلب می خواهید؟ taber تب ساز ماژول می خواهید؟ sptabs اگر کار نکردند حتمن درست انجام شون ندادید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud440 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 تب ساز ماژول میخوام درست انجام دادم چون قبلا تو یه قالب دیگه نصب کردم ولی رو این قالب تا اینجا که هر تب سازی نصب کردم کار نکرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud440 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 الان رو لوکال تست کردم کار میکنه ولی رو سایت کار نمیکنه sp tab نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود احتمال تداخل زیاده برسی کنید با افزونه ای تداخل نداشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud440 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 حق با شما بود با ماژول منو ساز swMenuFree تداخل داشت غیر فعال کردم حل شد تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر