reza1160 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام خدمت دوستان واساتید گرامی من یک قالب خبری نصب نموده ام که می خواهم لگو آن که در هدر است را بزرگ کنم اما نمیدانم از کجا [/right] مربوطه که اندازه لوگو را می توان در قالب بزرگ نمود پیدا نمیکنمcss لطفا راهنمایی بفرمایید عکس آن هم ارسال میکنم . باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود باید آدرس سایت تون رو قرار بدید 1 واکنش ها : reza1160 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1160 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود باید آدرس سایت تون رو قرار بدید روی لوکال هاست است هنوز روی هاست نرفته امکان راهنمایی است آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام برای اینکار باید کدهای سایتتون بررسی بشه که نیاز به قرار دادن آدرس سایت میباشد با عکس به نظرتون میشه کدی رو بررسی کرد؟ میتونید از هاست رایگان استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : reza1160 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khademian 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 تصویر هدر تو موقعیت logo قرار داره که باید تصویر جدید آپلود کنی و ماژول logo رو تغییر بدی. ماژول login هم تو موقعیت headerbar هست که باید غیر فعالش کنی یا موقعیتش تغییر بدی 1 واکنش ها : reza1160 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر