ezabadi 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام خسته نباشین ببخشین من یه اسلایدرمطالب وتصاویرجوملامیخواستم که مثلامث سایت فدراسیون والیبال باشه که خودش اخباروتصویرش رو از یه مجموعه مشخص فراخوانی کنه هرچی گشتم نبود اگه از دوستان چیزی سراغ داره ممنون میشم معرفی کنه تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود اینجا بگردید : http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-display/articles-showcase نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احمد کاظمی فرد 6 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام خسته نباشین ببخشین من یه اسلایدرمطالب وتصاویرجوملامیخواستم که مثلامث سایت فدراسیون والیبال باشه که خودش اخباروتصویرش رو از یه مجموعه مشخص فراخوانی کنه هرچی گشتم نبود اگه از دوستان چیزی سراغ داره ممنون میشم معرفی کنه تشکر با عرض سلام و ادب خدمت شما دوست عزیز اسلاید ر ها زیاد هستند که می تونین استفاده کنید من نام دو تاش که از سایت خود جومینا (www.joomina.ir) گرفتم واسطون می گم امیدوارم که بدردتون بخور پیروز و موفق باشید 1- mod_je_paralax_slider_joomina_ir 2-mod_xpertcaptions_joomina_ir البته اسلاید شو ها ی آیس تب و loft article هم هستند که اسلاید شو های خوبی هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر