bartar 26 ارسال شده در دی 89 سلام دوستان. من از قالب تابناک جومینا برای وب سایت خبری استفاده میکنم. اما این قالب با مرورگر اکسپلورر 6 و 7 مشکل داره و فقط هدر سایت رو نشون می ده. کسی می تونه راهنماییم کنه که چطوری این مشکل رو حل کنم. ضمناً اگه کسی لینک دانلود قالب جهان نیوز رو داشته باشه ممنون می شم لینکشو برام بفرسته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز 1- از کدوم ورژن تابناک استفاده میکنید ؟؟؟ ---------- اگر ورژن های پایین هست لطفا با ورژن 4 تست کنید 2- آیا از افزونه های آژاکس هم استفاده میکنید ؟؟ --------- لطفا غیر فعال کنید و تست کنید 3- تغییری درون کدهای قالب اعمال کردید ؟؟ --------- نسخه بدون تغییر رو در سایت قرار بدید و تست کنید در صورت امکان ادرس سایت رو بزارید تا بشه سایت رو دید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در دی 89 از ورژن 2 استفاده می کنم. ورژن 4 رو از کجا می تونم پیدا کنم؟ از آزاکس استفاده نمی کنم. تغییری درون کدها ندادم آدرس سایت : www.khyav.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز تست کردم ایتدا سایت کامل لود میشه و مشکلی نداره و بعد از 45 ثانیه اون اتفاقی که شما گفتین براش میفته و همه چیز سفید میشه بجز هدر اگر پلاگین یا افزونه دیگری هم به تازگی قبل از این مشکل نصب کردید غیر فعال کنید و تست کنید ورژن 4 رو از سایت جومینا دانلود کنید http://joomina.ir/2-persian-template/3-handmade?limitstart=5 لطفا ورژن 4 رو تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در دی 89 همین الان ورژن 4 رو دانلود و نصب کردم. ببینم اگه بازم مشکلی داشتم بهتون زحمت میدم. ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر