n.naghavi 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام خدمت همهی دوستان عزیز. من اولین باری هست که سوالمو اینجا مطرح می کنم. خواهش می کنم اگه می شه کمکم کنید من یه سایت دارم به این آدرس : www.poostnews.com تو منو مقالات زیبایی، 3 تا زیر منو هست که از حالت ( مجموع بلاگ ) برای نمایش آیتم های مجموعه ها استفاده می کنه. وقتی تعداد مطالب به حدی می رسه که تعداد صفحه 3 یا بیشتر می شه دیگه قالب سایت به هم می ریزه و نوارهای سمت چپ نمایش داده نمی شه. می تونید راهنمایی ام کنید که چه کاری باید انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود مطالب یکسانی وارد می کنید؟ از جایی کپی نمی کنید؟ به عنوان مثال شما بجای اینکه دو مطلب آخر رو غیر فعال کنید بیایید دو مطلب یا هر چندتا مطلب اول رو غیر فعال کنید ببینید بازم همون مشکل هست؟ با قالب دیگ تست کنید ببینید همون مشکل رو داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.naghavi 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود مطالب یکسانی وارد می کنید؟ از جایی کپی نمی کنید؟ به عنوان مثال شما بجای اینکه دو مطلب آخر رو غیر فعال کنید بیایید دو مطلب یا هر چندتا مطلب اول رو غیر فعال کنید ببینید بازم همون مشکل هست؟ با قالب دیگ تست کنید ببینید همون مشکل رو داره؟ این مواردو امتحان کردم. به محض اینکه تعداد مطالب به اندازه ای باشه که تو 2 صفحه بگنجه مشکل رفع می شه و باز وقتی مطالب از حالت منتشر نشده خارج می شن به همین وضعیت برمی گرده. آیا افزونه ای سراغ دارید که این کارو انجام بده؟ یعنی مطالبو به صورت بلاگ صفحه بندی شده نشون بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام اگر با منتشر شدن مطالب قالب بهم میریزه مربوط به مطالبتون میشه شما مطالبتون رو یکبار در نوت پد کپی کنید و سپس به ادیتور منتقل کنید تا کدهای اضافی حذف بشن با قالب دیگری هم تست کنید اگر با قالب های دیگر هم همین مشکل را داشتید یقینا" مشکل از مطالبتون میباشد البته اگر از برخی پلاگینهای محتوا در مطالبتون هم استفاده میکنید ممکن از جانب اونها هم باشه ولی اکثرا" مطالب Copy & Paste این چنین مشکلاتی را درست میکنند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : n.naghavi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.naghavi 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام اگر با منتشر شدن مطالب قالب بهم میریزه مربوط به مطالبتون میشه شما مطالبتون رو یکبار در نوت پد کپی کنید و سپس به ادیتور منتقل کنید تا کدهای اضافی حذف بشن با قالب دیگری هم تست کنید اگر با قالب های دیگر هم همین مشکل را داشتید یقینا" مشکل از مطالبتون میباشد البته اگر از برخی پلاگینهای محتوا در مطالبتون هم استفاده میکنید ممکن از جانب اونها هم باشه ولی اکثرا" مطالب Copy & Paste این چنین مشکلاتی را درست میکنند موفق و پیروز باشید یا حق ممنون از پاسختون. من مطالبو از ورد کپی و پیست می کنم. اما همونطور که تو سایتم می بینید تعداد مطالب خیلی زیاده و امکان اینکه الان بخوام پاسخ شما رو تست کنم عملا وجود نداره. ضمنا من کی تو هم نصب کردم که البته ازش استفاده نمی کنم تو سایت. ممکنه از اون باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.naghavi 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام اگر با منتشر شدن مطالب قالب بهم میریزه مربوط به مطالبتون میشه شما مطالبتون رو یکبار در نوت پد کپی کنید و سپس به ادیتور منتقل کنید تا کدهای اضافی حذف بشن با قالب دیگری هم تست کنید اگر با قالب های دیگر هم همین مشکل را داشتید یقینا" مشکل از مطالبتون میباشد البته اگر از برخی پلاگینهای محتوا در مطالبتون هم استفاده میکنید ممکن از جانب اونها هم باشه ولی اکثرا" مطالب Copy & Paste این چنین مشکلاتی را درست میکنند موفق و پیروز باشید یا حق ضمنا این اتفاق فقط تو صفحه های فرد می افته. تو صفحه های زوج مثلا صفحه ی 2 همه چیز سرجاش هست!!!! افزونه ای وجود نداره که بشه نصب کرد و به جای منوهای جوملا ازش استفاده کرد که مطالبو به صورت بلاگ نمایش بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام این مشکل به هیچ افزونه ای ارتباطی ندارد حتی K2 تاکنون به غیر راهی که خدمتتون عرض کردم راهکار دیگری سراغ ندارم شما حتی اگر از افزونه های دیگری برای نمایش مطالب استفاده کنید باز مشکلتون همچنان پابرجا خواهد ماند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر