tobasms 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام من دنبال يه ماژول هستم شبيه ايندوروزه دنبال مي گردم توي انجمن و چند جاي ديگه هم جستجو كردم ولي چيزي پيدا نكردملطفا راهنمايي كنيدمثل اين سايت كه در قسمت چپ قسمت دريچهيا اين سايت كه در بخش نمايش صوت ، فيلم و عكس استفاده كردهبه طور خلاصه اين طوري باشه عكس + تيتر لينك دار + شماره(مثلا 5 تا رو نمايش بده)به صورت فِلِش هم اگر بود باز خوبه لطفا كمك كنيد كلا هنگ كردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
keran 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام من دنبال يه ماژول هستم شبيه اين دوروزه دنبال مي گردم توي انجمن و چند جاي ديگه هم جستجو كردم ولي چيزي پيدا نكردم لطفا راهنمايي كنيد مثل اين سايت كه در قسمت چپ قسمت دريچه يا اين سايت كه در بخش نمايش صوت ، فيلم و عكس استفاده كرده به طور خلاصه اين طوري باشه عكس + تيتر لينك دار + شماره(مثلا 5 تا رو نمايش بده)به صورت فِلِش هم اگر بود باز خوبه لطفا كمك كنيد كلا هنگ كردم از ماژول گلوبال نیوز و یا آیدا نیوز استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsentashi 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام یه ماژول میخام که مثل این سایت : ava.shahrmajazi.com مطتالب رو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر