رضا 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام متاسفانه پس ار بروز رساني جوملا از 2.5.9 به 2.5.10 جي كامنت از كار افتاده متاسفانه مطالب در صفجه نخست فاقد دكمه ارسال نظر هستند و فقط متغير باقي مانده است و در ادامه مطلب سيستم جي كامنت به درستي كار مي كند يك بار نيز حذف و نصب كرده ام و مشكل بر طرف نشده است خواهشمندم من را راهنمايي كنيد باتشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود فکر نکنم از بروزرسانی باشه شما آدرس سایت رو لطف کنید تا یه نگاهی بکنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 خدمت شما http://www.acstu.com/ لطفا به ادامه مطالب هم برويد باتشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود به نظر میاد از پلاگین هاش غیر فعال باشه برسی کنید تمام پلاگین ها فعال باشه 1 واکنش ها : رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود به نظر میاد از پلاگین هاش غیر فعال باشه برسی کنید تمام پلاگین ها فعال باشه نه همه فعال هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام بررسی شد . ظاهرا" مشکلی نیست برای تست یک نظر ارسال کردم و منتظر تایید میباشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام بررسی شد . ظاهرا" مشکلی نیست برای تست یک نظر ارسال کردم و منتظر تایید میباشد موفق و پیروز باشید یا حق سلام بله در ادامه مطلب كار مي كنه و لي در مطالب صفحه نخست فقط متغيير اون نمايش داده ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود با یک قالب دیگر هم تست کردید؟ ببینید عبارت jcomment:on که هست نشون دهنده اینه که این عبارت بنا به دلایلی اجرا نمی شود پس چون اجرا نمیشه حتمن یه بلایی سر افزونه اومده که بصورت متن نمایشش میده شما یکبار دیگه خود همون افزونه جی کامنت که نصب کرده بودید رو دوباره نصب کنید و مشکل رو برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود با یک قالب دیگر هم تست کردید؟ ببینید عبارت jcomment:on که هست نشون دهنده اینه که این عبارت بنا به دلایلی اجرا نمی شود پس چون اجرا نمیشه حتمن یه بلایی سر افزونه اومده که بصورت متن نمایشش میده شما یکبار دیگه خود همون افزونه جی کامنت که نصب کرده بودید رو دوباره نصب کنید و مشکل رو برسی کنید سلام قبلا هم حذف كرم هم نصب مثل اينكه چندتا از دوستان هم دچار اين مشكل شدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در خرداد 92 هنوز اين مشكل رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 92 سلام این مشکل در دو تا از سایت هایی که بروزرسانی کردم همین مشکل پیش اومد هنوز پیدا نکردم مشکل از کجا پیش میاد منتظر باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود برای حل این مشکل فایل jcomments.php را از ادرس plugins/content/jcomments باز کنید خط if ($context == 'com_content.article') را حدود خط 300 یا کمتر پیدا کنید و با خط زیر جایگزین کنید: if ($context == 'com_content.article' || $context == 'com_content.featured' || $context == 'com_content.category') بک آپ فراموش نکنید موفق باشید 1 واکنش ها : رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sbj1359 9 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوست گرامی من هم همین مشکل را در سایتم داشتم که پس از آپدیت کردن جوملا به وجود آمد و در صفحه اصلی عبارت لاتین جی کامنت را نمایش میداد که با راهنمائی دوست خوبم جناب آقای میری همانطوری که واسه شما هم فرمودند انجام دادم و مشکلم حل شد شما هم انجام بدید انشا اله که درست میشه. موفق باشید این هم آدرس گفتگوش http://forum.joomina.ir/topic/20237-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%86%D8%AA/ 2 واکنش ها : رضا و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام دست شما درد نكنه مشكل بر طرف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر