sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود بر شما اولین قالب دانشگاهی و فارسی برای جوملا 2.5 را تقدیم به تمامی کاربران عزیز می نماییم. ویژگی های قالب: استفاده از فناوری div که در سئو بسیار مفید است. داشتن موقعیت های متعدد. موقعیت های کاملا شرطی. دارای موقعیت جست و جو زیبا و کاربردی. سازگاری با تمام مرورگرها دارای سیستم شناسایی مرورگر طراحی شیک. سئو شده برای تمامی موتور های جست و جو دارای کلاس مخصوص برای تصاویر در مطالب رنگ بندی مناسب برای سایت های دانشگاهی دارای منوی آبشاری حجم کم قالب دارای چندین کلاس ماژول دارای اسلایدر بسیار زیبا و حرفه ای بهینه بودن تمامی افزونه های استفاده شده و... دیافت بسته نصبی(نسخه کامل قالب) در لینک زیر: ******* گویا قوانین را فراموش نموده اید ! لینک دادن به خارج ازانجمن خلاف قوانین است ******** دریافت قالب از آپلود سنتر جومینا: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13669862331.zip 2 واکنش ها : دفاعی و soroosh4495 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام ممنون بابت گذاشتن قالب اما قالب شما 11 مگ حجم داره؟؟؟؟ یا اینکه بسته نصبی هستش شما لطف کنید قوانین رو رعایت کنید چون برای تبلیغ سایت امضا وجود داره شما قالب رو در اپلودسنتر جومینا بگذارید متاسفانه در صورت عدم رعایت مجبور میشیم لینک رو حذف کنیم 2 واکنش ها : sonic69 و امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام جناب دفاعی عزیز بسته نصبی هست و حجمش 11 مگ هست . حداکثر آپلود فایل در آپلود سنتر جومینا 9 مگ هست که نمیشه در آپلود سنتر آپلود کرد. اگر حجم افزایش پیدا کنه با کمال میل در آپلود سنتر آپلود و ما بقی لینک ها رو خودم حذف میکنم 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 92 خب اقای امره ای شما فقط کافیه قالب رو بذاری با توجه به عکسی که شما گذاشتید از قالب فک نمی کنم نیازی به بسته نصبی باشه ازشما انتظار بیشتری میره برادر عزیزم 2 واکنش ها : sonic69 و امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 92 مهندس جان پست ویرایش شد و لینک های دیگر حذف گردید 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shzandi 1 ارسال شده در اسفند 92 باسلام لطفا یک دمو یا یک تصویر از قالب بگزارید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر