هاشمی 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلامچند تا مشکل در مورد قالب این سایت داشتم که هر کدی رو دستکاری کردم هیچ تغییری انجام نشد.حالا اینجا مشکلات رو مطرح میکنم و اگر امکانش هست جواب سوالات من رو بدید.1- رنگ خاکستری منو بالا که با کد #999999 تعریف شده رو از کجا میشه تغییر داد؟من css های قالب رو مرور کردم ولی این کد رو فقط یکجا دیدم که اونجا هم تغییر دادم ولی رنگ جای دیگه ای عوض شد.2- فاصله بین ماژول های سمت راست رو چطوری میشه کم کرد؟منظور اینکه فاصله افراد آنلاین و آمار رو در سمت راست کم کرد چون خیلی فاصله بینش زیاده http://www.mftsabzevar.com/index.php/fa/ منتظر پاسخ شما هستمبا تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود از پلاگین فشرده سازی استفاده میکنید؟ اگر بلی غیر فعالش کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انتهای فایل css قالبتون کدهای زیر را اضافه کنید . مقادیرشون رو میتونید به دلخواه خودتون تغییر بدید div#ja-megamenu ul li a { color: #000000;}div.ja-moduletable { margin-bottom: -20px !important;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : هاشمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انتهای فایل css قالبتون کدهای زیر را اضافه کنید . مقادیرشون رو میتونید به دلخواه خودتون تغییر بدید div#ja-megamenu ul li a { color: #000000; } div.ja-moduletable { margin-bottom: -20px !important; } موفق و پیروز باشید یا حق استاد واقعا دمتون گرم نمیدونم به چه زبونی ازتون تشکر کنم خیلی خیلی ممنون 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر