vahidabbasi 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام قسمت مدیریت سایتم نماید اگه یکی کمک کنه ممنون میشم آدرس مدیریت : این اتفاق از وقتی افتاد که برای کاربرهام خبرنامه ارسال کردم با کامپوننت ای سی میلینگ ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام پوشه administrator را بررسی کنید کامل باشد و همینطور سطح دسترسیش را هم چک کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام پوشه administrator را بررسی کنید کامل باشد و همینطور سطح دسترسیش را هم چک کنید موفق باشید با سلام مجدد پوشه administrator رو چک کردم حجم داره و چیزی داخل نیست هرچی هم توش آپلود میکنم فضا اشغال میکنه ولی دیده نمیشه مینویسه هیچ پوشه ای وجود ندارد سطح دسترسی هم 0000 وهرکار میکنم تغییر نمیکنه کلا هر کار میکنم هیچ فایلی رو نمیشه تو پوشه administrator قرار داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام سایر سطوح دسترسی هم به همین شکله؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام سایر سطوح دسترسی هم به همین شکله؟ موفق باشید فقط پوشه administrator اینجوریه بقیه پوشه ها مشکلی ندارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام یک پوشه دیگر با نام administrator ایجاد کنید و محتویاتی که مربوط به آن هست را درونش قرار دهید راه بعدی گزارش مشکل به ادمین سرور تا حل کنند موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر