irannnnn 6 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام و احترام سایتی درست کردم که در حال حاضر فعلا مطلبی نگذاشتم و فقط قالب خودش را در بر دارد و کار خاصی هم انجام ندادم. سوال من کلی است و آن این که به فرض مثال سایت varzesh3.com که دارای مطالب بیشمار و سنگینی هم هست سریع بالا میاید ولی امثال سایت هایی نظیر سایت من و یا بعضی سایتها دیر بالا میاید چرا؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dashtchy 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام از هاست رایگان استفاده میکنی 1 واکنش ها : irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اردیبهشت 92 برادر دمو قالبتو بزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidrotab 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام و احترام سایتی درست کردم که در حال حاضر فعلا مطلبی نگذاشتم و فقط قالب خودش را در بر دارد و کار خاصی هم انجام ندادم. سوال من کلی است و آن این که به فرض مثال سایت varzesh3.com که دارای مطالب بیشمار و سنگینی هم هست سریع بالا میاید ولی امثال سایت هایی نظیر سایت من و یا بعضی سایتها دیر بالا میاید چرا؟!!! یک : سرعت هاست دو: سرعت سایت 1 واکنش ها : irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در اردیبهشت 92 www.donyafile.com این لینک سایت من هست...هاست را خریدم میشه به من بگید سرعتم چطوره؟ و کلا مشکل را در چی میبینید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اردیبهشت 92 پیشنهاد می کنم قالبتو عوض کن 1 واکنش ها : irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود همانطور که دوستان فرمودند عوامل مختلفی در این امر دخیل هستند! نتیجه سایت شما در Gtmetrix: http://gtmetrix.com/reports/www.donyafile.com/LJWYwTVt خوب دو عامل که نمره ضعیفی دریافت کردند مربوط به هاست شماست سرعت سایت شما هم 3.77 هست که به زیر 3 بیارید بسیار عالی هست! آموزش بر طرف کردن نواقص در نت موجوده https://www.google.com/search?q=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7+%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%86+%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA+%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA+%D8%A8%D8%B1+%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3+%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA+Gtmetrix&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر