mis.shafiee 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من از قالب jv-english استفاده کرده ام و میخواهم به بالای منو یک موقعیت جدید اضافه کنم. هر کاری کردم نشد. در کدام فایل این کاررا انجام دهم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود آموزشش هست لطفن جستجو کنید در فایل index.php موقعیت رو وارد می کنید و کد فراخوانی اش رو می ذارید توش بعد تو فایل templatedetails.xml موقعیت رو به جوملا معرفی می کنید کار تمومه برای جزییات بیشتر لطفن جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود آموزشش هست لطفن جستجو کنید در فایل index.php موقعیت رو وارد می کنید و کد فراخوانی اش رو می ذارید توش بعد تو فایل templatedetails.xml موقعیت رو به جوملا معرفی می کنید کار تمومه برای جزییات بیشتر لطفن جستجو کنید من در قالب های دیگر این کار را انجام داده ام. مشکلم این است که در این قالب هر کاری می کنم نمیشه. . من نمی دانم مشکل از کجاست.خواهش می کنم شما هم امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر