a_askari 0 ارسال شده در فروردین 92 دوستان سلام .من برای تعیین نوع عضویت در فرم ثبت نام کاربرا ن سایت از پلاگین جی گروپ استفاده کردم اما فیلد عضویت رو در انتهای فرم ثبت نام اضافه کرده اگر بخواهم این فیلد در ابتدای فرم قرار گیرد باید چه کنم؟لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 سلام به مدیریت پلاگین برید ببینید در تنظمات پلاگین مربوطه گزینه ای برای اینکار وجد نداره؟ اگر نیست باید کدهای افزونه رو ویرایش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a_askari 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام به مدیریت پلاگین برید ببینید در تنظمات پلاگین مربوطه گزینه ای برای اینکار وجد نداره؟ اگر نیست باید کدهای افزونه رو ویرایش کنید می شه لطفا بیشتر کمک کنید .توی خود پلاگین چیزی برای تغییر دادن نداره .توی کامپوننت کاربر قسمت مربوط به ثبت نام هم هر چی تلاش کردم نتونستم تغییری ایجاد کنم.لطفا یه زمانی بگذارید.ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 میشه یه دمو هم قرار بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر