nima63 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام. ببخشید من قبلا توی جومینا در مورد جوملا سوال میپرسیدم بعد چند روز پیش که اومدم تو انجمن به نظرم اومد سیستم مدیریت محتوای انجمن عوض شده. از اون انجمن قبل خوشم میومد.ومیخواستم برم اگر رایگانه دانلودش کنم و برای انجمن مورد نظرم ازش استفاده کنم. دوستان که خاطرشون هست میشه بگند انجمن قبلی جومینا سیستم مدیریت محتواش چی بود؟ مای بی بی بود؟ و قالبش چی بود؟ البته اگر این سوالام برخلاف قوانین جومینا نبود ممنون میشم یکی از دوستان که خاطرش هست جواب بده. ممنون از توجه شما. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام بله سیستم مدیریت محتوای سابق بر پایه mybb بود و قالبش هم خود آقای شمسی بصورت اختصاصی طراحی کرده بودند اگر نیاز به قالب mybb دارید که بطور اختصاصی باشه میتونید با آقای شمسی تماس بگیرید http://forum.joomina.ir/user/20305-%D8%B3%D8%B9%DB%8C%D8%AF%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C/ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : nima63 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر