n.hesam 2 ارسال شده در فروردین 92 سلام. من برای اسکرول تصاویرم توی سایت از ماژول و کامپوننت Unite H Carousel استفاده میکنم ولی بدی ای که این ماژول داره اینه که تصاویری که نشون میده رو نمیتونه به حالت اسلیم باکس یا لایت باکس بزرگ کنه من به ماژول یا پلاگینی نیاز دارم که بتونه عکسهای این کامپوننت به خصوص رو به حالت اسلیم باکس بزرگ کنه یا یه ماژول اسکرول خطی تصاویر برای جوملا 2.5 که خود به خود عکسهایی که اسکرول میشن قابلیت اسلیم باکس یا لایت باکس رو داشته باشن ممنونl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود میشه با یک نمونه و مثالی توضیح بدید؟ یه عکس مثلن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.hesam 2 ارسال شده در فروردین 92 عکسی که تو پیوست گذاشتم یه اسکرول تصاویر هست که فقط اجازه میده لینک بدیم به عکس ها من میخوام که وقتی روی عکس کلیک میشه یه چیزی مثل عکس دومی که تو پیوست گذاشتم باز بشه و عکس های مربوط به اون عکس رو در حالت اسلیم باکس نشون بده. همین حالتی که اللان تو انجمن پیشنمایش عکسهای پیوست باز میشن تو همین صفحه و بزرگ میشن می خوام که بزرگ شدن یه گالری کوچیک از چندتا عکس مربوط به اون عکس بازشه تو اسلیم باکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود یه اسلایدشو همین کار رو میکرد ولی هرچی گشتم نبود این پلاگین هم کارایی خوبی داره و کار شما رو راه میندازه قسمت دمو اش برید و روی عکس ها کلیک کنید :http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/popups-a-iframes/1599 آموزشش زیر هر عکس برای هر افکت موجوده ------------------------------------------------------ یادم رفت بگم فوکا گالری هم این امکان رو داره منظورم همون ماژول اسلاید شو است افزونه های دیگری مثل art universal lightbox و اسلایدشو mod_wavegallery هم همین کار رو می کنند بدرود 1 واکنش ها : n.hesam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
disfun 4 ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) فکر کنم اگه از پلاگین استفاده کنید کارتون راحت تر باشه پلاگین spthumbnail و بطور کلی مجموعه پلاگین های تامب نیل تصاویر سایت رو به اندازه دلخواه شما در میارن که بعد از کلیک روی هر عکس به صورت پاپ آپ و در اندازه اصلی نمایش داده میشه امکان تعریف هم داره که عکس پا آپ باز بشه یا در صفحه جدید یا در تب جدید الان پای سیستم خودم نیستم وگرنه واسستون ضمیمه میکردم ویرایش شده فروردین 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا قوانین تالار را مطالعه فرمایید! / لینک مطابق با قانون شماره 6 حذف گردید! 2 واکنش ها : محمدحسین میری و n.hesam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر