vahid2star 2 ارسال شده در فروردین 92 با سلام وخسته نباشید من میخوام توسایت یه سیستمی را بندارم که بتونم سفارش انجام پروژه بگیرم وسایر کاربران بتونن سفارش هارو ببینند واگر میتونستند انجامش بدن پروژه رو اخذ کنن ولینک اون پروژه اتوماتیک بسته شه تقریبا مثل سیستم ترجمه متن زبان سایت bestdic.ir باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 سلام فک کنم با کمی تغییر در ترجمه افزونه سمینار بتونی همچین کاری رو انجام بدی 1 واکنش ها : vahid2star نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در فروردین 92 ممنون از پاسختون افزونه ای ساده تر نمیشناسید این افزونه خیلی پیچیدگی دار ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 سلام شاید باشه ولی من تا حالا ندیدم درجوملای جهانی افزونه های هم خانواده سمینار رو بررسی کنید وگرنه باید سفارش بدید براتون بنویسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر