Amir_P 37 ارسال شده در فروردین 92 سلام یه قالب میخواستم برا سایت موزیک و ویدئو که تقریبا شبیه بقیه ی سایت های موزیک باشه اگه فارسی باشه که بهتره ولی اگه فارسی نبود انگلیسی هم اشکالی نداره پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dashtchy 5 ارسال شده در فروردین 92 سلام قالب موزیک برخی از ویژگی های این قالب به شرح زیر است : دارای رنگ بندی زیبا مناسب سایت های موزیک سنتر استفاده از پس زمینه زیبا متناسب با قالب استفاده از منوی عمودی در سمت راست با استفاده از کلاس ماژول art-vmenu در موقعیت right قالب دارای منوی آبشاری با پسوند _nav در موقعیت user3 قالب (منو آبشاری نیست) دارای بیش از 20 موقعیت ماژول لینک دانلود 1 واکنش ها : Amir_P نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در فروردین 92 ممنونم ببخشید من اینو دانلود کرده بودم بدون ماژول ها و پلاگین ها بود و هیچی رو درست نشون نمیداد این که مشکلی نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اردیبهشت 92 ممنونم ببخشید من اینو دانلود کرده بودم بدون ماژول ها و پلاگین ها بود و هیچی رو درست نشون نمیداد این که مشکلی نداره؟ شما باید ماژول های خودت رو با این قالب ست کنی برای فهمیدن موقعیت های این قالب بعد از آدرس سایت خودت این کاراکتر ها رو اضافه کن: 1=tp?/ مثلا اینطوری: http://saiteshomaaaaaaaa.ir/?tp=1 1 واکنش ها : Amir_P نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در اردیبهشت 92 بله میدونم سوال من یه چیز دیگه بود: این قالب به همراه ماژول ها و پلاگین های مورد نیاز هست یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر