power2 4 ارسال شده در فروردین 92 با عرض سلام و احتراممدتی هست که اخطارهایی از جانب شرکت ارائه دهنده هاست برای بنده ارسال می شود مبنی بر بالا بودن مصرف سایت شما از cpuبنده تعدادی از ماژول ها و کامپوننت ها رو پاک و ویرایش کردم اما همچنان این مشکل پا بر جاست آیا راه حلی برای مشکل بنده وجود دارد؟ممنون میشم زودتر پاسخ دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 92 درود بر شما مشکل مصرف بالا Cpu دلایل مختلفی داره. از جمله دلایل مصرف بالا نصب افزونه های آمار گیر و یا قرار دادن لینک سایت در سایت های ارسال کننده بازدید هستند بهترین کار این هست که به مدیر سرور بگید تا گزارشی از فایل هایی که مصرف زیاد از سی پی یو دارند رو بهتون بدند. موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و power2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
power2 4 ارسال شده در فروردین 92 با سلام درتیکیت هایی که از جانب پشتیبانی سرور برای بنده ارسال می شود تمامی لینک هایی را که باعث مشغول شدن سرور می شوند لیست می کنند و هر بار بیشتر از 100 لینک می باشدبنده حدود 4 سال است که این سایت رو اداره می کنم اما با افزایش محتوا و مطالب سایت این مشکل بوجود اماده است در طی این مدت افزونه های زیادی برروی سیستم نصب شده است که نمی توان تمامی آنها را بازگو کرد اما بنده شکم به کامپوننت سئو acesef است چون سایت را کمی سنگین کرده است و اگر مشکل از این کامپوننت باشد بنده با مشکل بزرگی مواجه خواهم شد و آن هزاران لینکی است که این افزونه تغییر داده و در گوگل ثبت شده است و با غیر فعال کردن آن ضربه جبران ناپذیری به دامین بنده خواهد خورد.در این صورت ایا راه حلی وجود دارد؟آدرس سایت:www.power2.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 92 با سلام افزونه های دیگرتون غیر از سئو رو بررسی کردید؟ مصرف cpu چقدر هست؟ موفق باشید 3 واکنش ها : sonic69، مصطفی صفرعلی و power2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
power2 4 ارسال شده در فروردین 92 با سلام افزونه های دیگرتون غیر از سئو رو بررسی کردید؟ مصرف cpu چقدر هست؟ موفق باشید سلام بله اکثر افزونه ها رو بررسی کردم تک تک غیر فعال کردم و تنها این افزونه هست که بسیار در مصرف cpu تاثیر گزاره معمولا لینک هایی که از جانب پشتیبانی لیست می شود هر کدوم بالای 1.5 ثانیه از سرعت cpu رو در گیر می کنه که اگر تعداد آنها زیاد باشه بسیار سنگین خواهد شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dashtchy 5 ارسال شده در فروردین 92 سلام اگر مشکلتان حل نشد میتونید هاست خیلی قوی بگیرید ولی من هم این مشکل را داشتم فقط در موقع گذاشتن مطلب وویرایش در سایت اینجوری شده ودیگه این جوری نشده 1 واکنش ها : power2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
power2 4 ارسال شده در فروردین 92 سلام اگر مشکلتان حل نشد میتونید هاست خیلی قوی بگیرید ولی من هم این مشکل را داشتم فقط در موقع گذاشتن مطلب وویرایش در سایت اینجوری شده ودیگه این جوری نشده با سلام بنده در حال حاظر قویترین پنل شرکت رو خریداری کردم اما تاثیری در تیکیت های ارسالی و اخطارها نداشته است گویا هنوز مصرف سایت از سطح استاندارد بالا تر است 1 واکنش ها : dashtchy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر