azam_a 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام ، من نیاز به یه افزونه برای اختصاص پروفایل به هر کاربر دارم، که هر کاربر فایلهاش مشخص باشه و یه چیزای دیگه .. ممنون میشم یه افزونه خوب تو این زمینه بهم معرفی کنید که فارسی و رایگان باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 سلام بهتر توضیح بدید دقیقا می خواین چیکار کنید سایت دانلود هستش یا حالت شبکه اجتماعی داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در فروردین 92 یه سایت با جوملا 2.5 هستش که گروههای کاربری مختلف داره و کاربران هر کدوم با مراجعه به منوی خودشون فایلهای مختص خودشون رو دانلود می کنند، هر گروهی فایلهاش دسترسی خودشو داره و بقیه نمیتونند ببینند. حالا یه کامپوننت مدیریت پروفایل دهی به کاربران میخوام که توی اون فایلهایی که دانلود کردند و عکس و مشخصات و کلیه چیزهای مربوط به خودشون رو مدیریت کنند. یه کامپوننت به اسم DigiFolio پیدا کردم که متاسفانه فارسی نیست. و یکی دیگه به اسم Wall Factory ، که نمیدونم دقیقا همونی هست که میخوام یا نه! ولی این هم زبان فارسیش برای 2.5 نیست! ممنون میشم راهنمایی کنید باید چی استفاده کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 اتفاقا می خواستم کامپوننت دیوار رو بهتون معرفی کنم اگر شما دنبال یک افزونه فارسی هستید فک نکنم باشه یه بررسی کنید ببینید با سی بی میشه اونم فارسیش هست تو جومینا ولی کلا این افزونه ها می تونه بکارتون بیاد http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/communities 2 واکنش ها : azam_a و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در فروردین 92 سی بی و اون جور کامپوننتها خیلی جامعند! در اون حد نمی خوام! یکی که دانلودیهای هر کاربر براش منحصر به فرد باشه . از نظر کاربردی فکر می کنید اگر این کتمپوننت دیوار رو بشینم فارسی کنم ، مفید هست که وقت روش بگزترم یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
panjerehms 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سی بی و اون جور کامپوننتها خیلی جامعند! در اون حد نمی خوام! یکی که دانلودیهای هر کاربر براش منحصر به فرد باشه . از نظر کاربردی فکر می کنید اگر این کتمپوننت دیوار رو بشینم فارسی کنم ، مفید هست که وقت روش بگزترم یا نه؟ سلام و عرض ادب شما لینکی برای دانلود نسخه ی فارسی دیوار برای جمولا 2.5 ندارید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام و عرض ادب شما لینکی برای دانلود نسخه ی فارسی دیوار برای جمولا 2.5 ندارید؟؟ یه کامپوننت به اسم Wall_Factory و یکی هم خود جومینا داره به اسم comprofiler نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر