fcmatoo 40 ارسال شده در فروردین 92 سلام من بسته نصبی آماده را دارم که بر فرض مثال برای سایت smartaddons. است ! حالا می خواهم فروشگاه سازش را فارسی کنم ! نمی دانم واقعا باید چه کنم؟ مثلا دمو زیر بسته اش را دارم ، چه جوری فروشگاه ویچورماتش را فارسی کنم دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 سلام منظور شما محیط کاربری فروشگاهه یا محیط مدیریت؟ خب برای فارسی کردن باید سی اس اس هارو بررسی و راست چین کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در فروردین 92 هم محیط مدیریت و هم مدیریت سایت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام فروشگاه ساز ویرچومارت بصورت فارسی شده در سایت جومینــــــا قرار داره که میتونید دانلود و استفاده کنید نمایش صحیح فروشگاه در سایت بستگی به قالبتون داره که RTL رو ساپورت کند یا نه اگر نه میبایست با CSS آشنایی داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر