aminweb 26 ارسال شده در دی 89 سلام.من قالبی رو تو آرتیستر طراحی کردم.اما برای هر موقعیت یه رنگ ثابت رو که در طراحی بکار بردم رو استفاده می کننه.می خواستم بدونم آیا میتونم رنگ باکس های هر موقعیت رو تغییر بدم؟.مثل خیلی از قالبهای راکت تمپلت...لطفا راهنماییم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام من با آرتیستر کار نمیکنم ... برا همین نمیدون بشه این کار رو تو آرتیستر انجام داد یا نه ....{فکر نکنم } ولی اگه خودتون بلد باشید میتونید بصورت دستی اینکار رو انجام بدین {کد نویسی تخصصی... باید طراحی قالب بلد باشید } ........ کد نویسیشم زیاده نمیتوننم اینجا توضیح بدم ... بعضی از حرفی ها هم با این مشکل دارند موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در دی 89 کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به شکل زیر نگاه کنید.تقریبا اینجوری که هر باکس یه رنگ بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در دی 89 سلام دوست از در آرتیستر مثلا پسوند کلاس ماژول رو art-vmenu انیتخاب میکنید شما هم با کد نویسی در template.css میتونید این کلاس ها رو کد نویسی کنید و راحت در ماژولهای این کد ها رو معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در دی 89 مرس از لطفتون آقای بختیاری،میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟؟؟خواهشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام با آرتیستر دو نوع بیشتر نمیتونید طراحی کنید. یکی رنگ بندی پیشفرض ماژول هاست و دیگری vertical menu. وقتی ماژولی رو تو جوملا منتشر میکنید به طور خودکار طبق رنگ بندی معمولی آرتیستر منتشر میشه و اگه خواستید طبق رنگ بندی vertical menu باشه باید پسوند کلاس ماژول رو art-vmenu قرار بدید. بیشتر از اون هم از عهده ی آرتیستر خارجه و باید با کد نویسی انجام بدید امیدوارم منظورمو رسونده باشم!! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در دی 89 اگه میشه در مورد کد نویسیش توضیح بدید.خواهش می کنم.من در کجا باید چه کدی رو بنویسم؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام دوست عزیز باید کدنویسی : css , php , html بلد باشید که بتونید خوب توش تغییرات لازم رو ایجاد کنید +شناخت ساختار قالبهای جوملا موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 البته ماژولی هم به نام Pretty Modules هست که این کار رو انجام میده و شاید از این ماژول استفاده کرده باشه این ماژول تجاری است و در صفحات زیر میتونید توضیحات و دمو را مشاهده کنید.البته مطمئن نیستم از این ماژول استفاده کرده باشه چون ادرس دمویی که شما معرفی کردید را یادم نیست ولی قبلا دیده بودم.ولی راحت ترین روش را این ماژول در اختیار شما قرار میدهد. http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/modules-styling/10233 http://oasissolutions.co.in/joomla-pretty-modules-demo.html :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در دی 89 بسیار تشکر آقای گنجی.واقعا ممنون لطف کردین.بله این دموی که جنابعالی قرار دادین همین کارو با قالب ساخته شده با آرتیستر انجام داده.اما فقط چطوری میتونم این ماژول را گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟پولی هستش....لینک رایگان این ماژول را ندارین؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 این ماژول تجاری است و باید خریداری شود ولی با جستجو شاید به نتیجه ای برسید چون در اینجا لینک وارز قرار نمیدهیم. فقط جستجو در نت!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر