misagh2 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام من می خواستم بدونم سایت زیر چطور مطالبش به این شکل به نمایش در می آورد البته من برای جوملا 2.5 می خواهم لطفا کامل توضیح داده بشه یعنی حتی ماژول ها و پلاگین هایی هم که لازم معرفی بشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود ادرس سایت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در فروردین 92 میبخشید www.bazbarannews.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود ایدا نیوز و یا گلوبال نیوز رو جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در فروردین 92 من گلوبال نیوز نصب کردم الان چند هفته دارم جستجو میکنم اما نتونستم مثل این سایت درستش کنم اگه میشه یکم راهنمایی کنید طوری که من بتونم انجامش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 میشه مشکل تون رو بهتر توضیح بدید؟ دقیقن مشکل چیه؟ گلوبال دقیقن نمایشش مثل همین سایتیه که دادید یه موقعیت براش بالای content قرار بدید دیگه مشکلی نباید باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در فروردین 92 من در سایت زیر از Content - Load Module in Article استفاده کردم و ماژول گلوبال نیوز برای مطالب سایت تنظیم کردم و در یک موقعیتی که در قالب وجود ندارد قرار دادم به نام user1 بعد درون یکی از مطالب عبارت زیر قرار دادم تا مطالب به شکل گلوبال نیوز نمایش داده شود {loadposition user1} ضمنا هیچ کدام از مطالب سایت ویژه نشده است اما مطالب سایت به شکل زیر به نمایش در میآید اولا نمی خوام مطلب اول به این شکل به نمایش در بیاد و در قالب همونگلوبال نیوز باشد و دوم اینکه تعداد مطالب در صفحه اول نه از طریق گلوبالنیوز و نه از طریق منو اصلی تغییر نمیکند و مشکل بعدی اینکه مطالب در صفحهاول تکرار می شود همینطور که مشاهده می کنید لطفا در این مورد کمک کنید که این مشکل ها چطور برطرف می شود با تشکر http://bazbarannews.ir/jm/ قرار دادن درون موقعیت مشکلات زیادی داره به اضافه چیزایی که در بالا گفتم سایت زیر هم درون موقعیت قرار نداده www.bazbarannews.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 خوب نوع منو رو از حالت مطالب ویژه شده بردارید. و روی مثلا یک مطلب تنظیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در فروردین 92 میشه کامل توضیح دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 ببینید اگر درست متوجه شده باشم شما مطالب تون هم در صفحه و در کانتنت قرار میگیره هم در گلوبال مشکل تون همینه دیگه نه؟ خوب نوع منو شما مطالب ویژه هست که هر مطلبی که ویژه بشه در سایت نمایش میده شما نوع منو رو عوض کنید. مثلا یه منو که کار خاصی با اون نودارید بکنیدش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر