elnino68 2 ارسال شده در فروردین 92 با سلام و خسته نباشید یه مشکلی در افزونه jdownload من به وجود اومده که همش خطا میده 2 تا نمونه رو اتچ کردم لطفا بررسی بفرمایید ممنون میشم . در ساخت دایرکتوری و حذفش مشکل دارم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود ارور اول میگه که پوشه ای با نام مشابه وجود داره وقابل ساختن نیست ارور دوم درباره مسیر پوشه هاست که مشکلی براش پیش اومده در هاست تغیراتی ندادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elnino68 2 ارسال شده در فروردین 92 دقیقا مشکل من همینجاس آخه پوشه ای با هر نام میسازم میگه موجوده و اینم بود که یه سری فایل که قبلا آپلود کرده بودم رو اول از رو هاست پاک کردم حالا همون فایلها رو میخوام از جی دانلود پاک کنم ارور میده ! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام لطفا در هنگام طرح سوالات خود ، بخش مناسبی را انتخاب فرمایید! در بخش تنظیمات به سربرگ backend بروید و اولین گزینه یعنی Create the directory name for a category automaticly را روی no قرار بدید سپس به هنگام ایجاد مجموعه اگر میخواهید با نام فارسی نمایش داده بشه فقط فیلد عنوان مجموعه را بصورت فارسی وارد کنید و فیلدهای نام مستعار و نام دایرکتوری را بصورت لاتین وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elnino68 2 ارسال شده در فروردین 92 با تشکر از پاسخ شما اما گزینه موردنظر روی no قرار داشت اما فایل هاییرو که من اول از رو هاست پاک کردم وقتی از جی دانلود پاک میکنم میگه نمیشه حذف کرد! Failed deleting mid-term_7.doc Failed deleting mid-term_1.doc Failed deleting mid-term_3.doc Failed deleting mid.doc Failed deleting _.doc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام در دیتابیستون از طریق جدول jdownloads_files حذفش کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر