borna008 1 ارسال شده در فروردین 92 سلام به دوستانبرای ساختن پاپ آپ در سایت آموزش مربوط به ساختن آن را از سایت جومینا مشاهده کردم و ابزارهای لازم را نیز دانلود و بر روی سایت نصب کردم اما هنگام ساخت پاپ آپ و موقع انتخاب کلاس مربوط به jce pop up در قسمت advanvce و پس از ذخیره کردن ، هیچ اتفاقی نمی افتد!!یعنی در همان مطلب، اصلاً لینک ساخته نمیشود !jce media ,jce editor نیز نصب نموده املطفاً درصورت امکان راهنمایی بفرماییدممنون به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام یکبار دیگه با دقت بیشتری انجام بدید مطمئن شوید که پلاگین را فعال کرده اید با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
borna008 1 ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) با سلام یکبار دیگه با دقت بیشتری انجام بدید مطمئن شوید که پلاگین را فعال کرده اید با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق ممنون از پاسخگوئی تون، همه چیز فعاله،اما نتیجه ایی نمیگیرم، سوال دیگه م در مورد منوهای آبشاری **************************** ویرایش شده فروردین 92 توسط مصطفی صفرعلی سوال جدید در تاپیک جدید ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidaneh 0 ارسال شده در شهریور 95 (ویرایش شده) من هم مشکل دارم کسی می تونه یک اموزش کامل بذاره - ازکجا باید شروع کرد ؟ ویرایش شده شهریور 95 توسط omidaneh به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidaneh 0 ارسال شده در شهریور 95 بر ۱۳۹۲/۱/۲۰ ه.ش. at 16:11 , borna008 گفت: سلام به دوستان برای ساختن پاپ آپ در سایت آموزش مربوط به ساختن آن را از سایت جومینا مشاهده کردم و ابزارهای لازم را نیز دانلود و بر روی سایت نصب کردم اما هنگام ساخت پاپ آپ و موقع انتخاب کلاس مربوط به jce pop up در قسمت advanvce و پس از ذخیره کردن ، هیچ اتفاقی نمی افتد!! یعنی در همان مطلب، اصلاً لینک ساخته نمیشود ! jce media ,jce editor نیز نصب نموده ام لطفاً درصورت امکان راهنمایی بفرمایید ممنون آقا این اموزش رو کجای سایت دیدی ؟ من نمی تونم اون رو پیدا کنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 2 ساعت قبل, omidaneh گفت: آقا این اموزش رو کجای سایت دیدی ؟ من نمی تونم اون رو پیدا کنم درود خدمت شما: www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/public-joomla-learning/tooltip-popup.html یاحق 1 واکنش ها : omidaneh به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 95 با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کاربر گرامی. به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا سوال خود را در تاپیک جدید مطرح کنید و از ادامه دادن تاپیک های قدیمی خودداری فرمائید. تاپیک بسته شد/ یاعلی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر