cineport 0 ارسال شده در فروردین 92 درود دوستان موقع ثبت نام کاربر با پیغام زیر مواجه میشه پاسخ خالی مجاز نمی باشد. در حالی که فیلدهای ضروری پرشده اند در ضمن هنگام ورود به صفحه ایجاد کاربری این پیامی ظاهر میشه لینک http://cineportint.ir/index.php/fa/component/users/?view=registration نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود امکان داره از کپچا باشه شما تنظیمات کپچا و کلید عمومی گوگل رو برسی کنید این یه نوع باگ هم می تونه باشه که در بعضی مرورگر ها مشکل داره! از فرم ساز ها می تونید استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام بنده هم با فرم ثبت نام کاربران جوملا مشکل دارم زمانی که روی گزینه "ثبت" کلید میکنم هیچ اتفاقی نمی افته یکم کدها رو بررسی کردم . یک خاصیت در تگ button به نام aria-invalid="false" قرار داره که زمانی که با firebug از درون کد حذفش میکنم کارکرد کلید اصلاح میشه و به خوبی میگه مثلا فلان فیلد خالیه و ... نمی دونم این خاصیت چیه و چکار میشه با این مشکل کرد اگر کسی پیشنهادی داره ممنون میشم در اختبارم قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر