gordanetakhrib 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام من یک افزونه میخوام مثل لاگین همین تالار که وقتی توی منوی اصلی " ورو به سایت" را قرار میدهم و کاربر روش کلیک میکنه، ، لاگین به صورت پاپ آپ باز بشه. چند تا نمونه لاگین پاپ آپ دیدم اما هیچ کدومو نمیشه گذاشت توی منوی اصلی سایت ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود اگر منظورتون اینه روی یکی از منو ها کلیک کنید و ماژول پاپ آپ ظاهر بشه من تا به حال ندیدم البته ماژول های پاپ آپ زیاد و خیلی خوبی هستند که می تونید از اونا استفاده کنید مثل bt login نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordanetakhrib 0 ارسال شده در فروردین 92 درود اگر منظورتون اینه روی یکی از منو ها کلیک کنید و ماژول پاپ آپ ظاهر بشه من تا به حال ندیدم البته ماژول های پاپ آپ زیاد و خیلی خوبی هستند که می تونید از اونا استفاده کنید مثل bt login سلام بله منظورم همینه کلا میخوام ماژول پاپ آپ یک لینک داشته باشه که به هرچیزی متصل کردم .وقتی روش کلیک شد باز بشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر