nima20-20 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام من از قالب Yougrids استفاده میکنم حالا مشکلی که دارم اینه که میخام چند تا کد مانند امار سایت و رتبه الکسا و نیز نظر سنجی و یا هر کد دیگری را ولی نمیتونم موقعیتشون را مشخص کنم و برای همین در اخر سایت قرار گرفته لطفا بفرمایید که چطوری کدها را در قسمت سمت چپ زیر قسمت حاضرین در سایت قرار بدم ادرس سایت www.mcrack.ir لطفا کامل توضیح دهید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود وارد مدیریت ماژول شوید » روی گزینه جدید کلیک کنید » ماژول html دستی رو انتخاب کنید » زیر ویرایشگر متن یه گزینه برای تغیر وضعیت ویرایشگر دارد ان را بفشارید وقتی ویرایشگر تغیر کرد کدهاتون رو وارد ان کنید بعد در سمت راست صفحه تمام تنظیماتش رو انجام دهید مقلا عنوان یا موقعیت. در قسمت موقعیت ماژول شما باید موقعیت سمت راست قالب تون رو انتخاب کنید یا هر موقعیتی که خواستین. بعد ذخیره و تمام نکته : بعد انجام این مراحل اگر دیدید که در صفحه سایت تون فقط یه سری کد اومد مشکل از جوملاست که یه سری کدها رو پاک میکنه برای این مشکل می تونید از پلاگین sourcere استفاده کنید. وقتی نصبش کنید یه گزینه به زیر ویرایشگر اضافه میشه که با زدن اون می تونید کدهاتون رو وارد کنید یا بصورت زیر عمل کنید . {source}کد شما{/source} امیدوارم کامل بوده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima20-20 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام من از مدیریت ماژول گز ینه html سفارشی را انتخاب کردم و بعد از تغییر ویرایشگر کدهای html را وارد کردم مانند کد الکسا ولی بعد از ذخیره کدها را نشان نداد و فقط عنوان را در قسمت مربوطه نمایش داد لطفا بگید که چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima20-20 0 ارسال شده در فروردین 92 یه سوال دیگه من اگر بخام به نوشته هام قیلطر اعمال کنم مثل قیلطر ( filter: Glow(Color=red, Strength=4 چطوری باید انجام بدم چون از طریق css نشد یعنی چنین دستوری نداره لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود اینکه بعد از ذخیره نباید کدها رو نشون بده باید چیزی که نتیجه ی کدها هست رو نشون بده شما پلاگین sourcerer رو دانلود و از اون استفاده کنید توضیحش رو خدمت تون دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima20-20 0 ارسال شده در فروردین 92 من اگر بخام به نوشته هام قیلطر اعمال کنم مثل قیلطر ( filter: Glow(Color=red, Strength=4 چطوری باید انجام بدم چون از طریق cssنشد یعنی چنین دستوری نداره لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام از دستور text-shadow استفاده کنید مثال : text-shadow: 0 0 5px green; موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima20-20 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام در جوملا 2.5 فارسی مازولی با عنوان حدیث وجود دارد میخاستم ببینم که اگر بخام حدیثهای دیگری را به سایت اضافه کنم چطوری باید انجامش بدم چون این مازول فقط 14 حدیث دارد و من میخام که حدیثهای بیشتری را اضافه کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود سوال جدید در تاپیک جدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر