shayan3040 3 ارسال شده در فروردین 92 سلام من دوتا مشکل دارم یک.چکار کنم اون قسمت بالای سایتم که یک عکش هست کلا حذف شود یعنی نمیخوام کلا باشه و میخواهم بالاترین قسمت سایت همون منوی بالا باشه دو.چکار کنم که این نوشته هام متراکم تر بشود یعنی اگر منو هارو نکاه کنید مثلا منوی محصولات جدید نوشته ها با فاصله هستند اگر کمک کنید خیلی ممنون میشم دمتون گرم ادرس سایت tehranmihan1.orq.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در فروردین 92 سلام جواب یک : برای اینکار برید از قالب اصلی و دایو مربوط به joomina header رو حذف کنید. جواب دو : برای این ماژول از افزونه خاصی استفاده میکنید ؟ 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود مشکل اول : به این مسیر بروید : [codesyntax]/021/templates/bluespace_joomina_ir/images/logo.png[/codesyntax] و logo.png رو حذف کنید مشکل دوم از قالبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در فروردین 92 درود مشکل اول : به این مسیر بروید : [codesyntax]/021/templates/bluespace_joomina_ir/images/logo.png[/codesyntax] و logo.png رو حذف کنید مشکل دوم از قالبه برادر من م نگفتم عکس که گفتم کلا اون قسمت حذف بشه و نباشه یعنی جای لوگو و.. یعنی بالاترین قسمت سایت من منوی بالا باشه نه چیز دیگه !!!!!!! برای سوال دو خودم میدونم از قالب هست چطوری درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در فروردین 92 سلام جواب یک : برای اینکار برید از قالب اصلی و دایو مربوط به joomina header رو حذف کنید. جواب دو : برای این ماژول از افزونه خاصی استفاده میکنید ؟ ببخشید برای مورد یک یکم بیشتر توضیح میدهید دایو یعنی چی؟ و چیو باید دقیقا حذف کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود وارد فایل index قالب تون شوید و خطوط زیر رو پاک کنید <div id="joominaheader"> <div id="joominalogo"></div></div> 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در فروردین 92 درود وارد فایل index قالب تون شوید و خطوط زیر رو پاک کنید <div id="joominaheader"> <div id="joominalogo"></div> </div> ببخشید این فاصله بین کلمات در سایت رو چطور میشه درست کرد چون نمیخوام قالبو عوض کنم چون قالب برای 2.5 خیلی کمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام برای کم کردن فاصله بین کاراکترها به سراغ فایل template.css بروید . در خط 1343 کد زیر قرار دارد .joominablockcontent-body a, .joominablockcontent-body a:link { color: #39679D; text-decoration: none;} خط زیر را به کد بالا اضافه کنید letter-spacing: -0.4px; موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در فروردین 92 با سلام برای کم کردن فاصله بین کاراکترها به سراغ فایل template.css بروید . در خط 1343 کد زیر قرار دارد .joominablockcontent-body a, .joominablockcontent-body a:link { color: #39679D; text-decoration: none; } خط زیر را به کد بالا اضافه کنید letter-spacing: -0.4px; موفق و پیروز باشید یا حق ممنون درست شد فقط بلوک آخرین اخبار درست نشد و هنوز با فاصله هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر