alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 92 سلام خسته نباشید من یه سایت با جوملا برای یه خیریه درست کردم اما هر چی تو گوگل سرچ میکنم نمیاره من مبتدی هستم و بلد نیستم میخواستم ببینم میشه یکی این کارو برای خیریه انجام بده برای خیریه هست یه جوون مرد این کارو انجام بده ثواب داره اینم سایتشه http://kheiriye-emam-reza.ir/ اطلاعات دیگه خواستید با ای دی alirezam50 یاهو بگید چون بر اساس مسائل امنیتی نمیشه رمز و پسورد ورود رو اینجا داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود برای معرفی سایت به گوگل می تونید به ادرس webmaster.google.com بروید و در انجا اکانتی بسازید. موقع ساختن اکانت ادرس سایت رو میخواد که شما میدید چند روز یا هفته صبر میکنید و تمام. البته وقتی سایت رو معرفی کردید به گوگل باید مدام سایت تون روزانه بروز بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 92 سلام اگه بخوام به متور های جستوجوی دیگه یشناسونم چی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود سرچ کنید آموزشش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر