hassan_shahi 43 ارسال شده در فروردین 92 سلام من یک ماژول پاپ آپ حرفه ای و خوشگل میخواستم برای صفحه اول سایت یعنی با هر بار باز شدن پاپ آپ بیا بالا پیغامو نمایش بده من چند تا ماژول دانلود کردم اما یا با قالب ها مشکل داشتن یعنی فقط رو قالب پیشفرض جواب میداد یا اصلا کار نمیکرد کسی همچین ماژولی میشناسه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infojob 1 ارسال شده در فروردین 92 میتونید از ماژول stickynote استفاده کنید تو انجمن جستجو کنید هست ماژول مورد نیاز 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 92 سلام اینجا مجموعه ای از این افزونه ها برای 1.5 موجوده http://archive.extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/popups-a-iframes دموها رو ببینید بعد دانلود کنید 1 واکنش ها : infojob نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در فروردین 92 منم از ماژول stickynote استفاده کردم که فقط روی قالب پیشفرض جواب میده روی قالب های دیگه عمل نمیکنه اون لیستی هم که آقای دفاعی نشون دادن من باید همشو دانلود کنم تا بفهمم کدوم اینکارو انجام میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 خیر دوست عزیز نباید همه رو دانلود کنید نکته اول : در صفحه مشخصات هر افزونه در جلوی گزینه License نوشته میشه commerical یا non-commerical که منظور تجاری بودن یا نبودن است اگر تجاری و پولی باشه شما نمیتونید خریداری کنید نکته دوم : بعد همون جا گزینه ای به نام demo داره درست کنار دکمه download می تونید دمو افزونه رو ببینید بعد دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در فروردین 92 آقا من وارد هرکدوم که شدم دمو نداشت چندتاشو دانلود هم کردم اما کار نمیکنه نمیشه خودتون ی ماژولیو که میشنالسید معرفی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infojob 1 ارسال شده در فروردین 92 از ماژول dailypop میتونین استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر