pnaruto 34 ارسال شده در فروردین 92 سلام من یک بسته نصبی ()رو برای جوملا 2.5 نصب کردم و در لوکال هیچ مشکلی نداره ولی وقتی رو هاست می زارمش اسلایدر، عکسهای مربوط به محصولات جومشاپینگ رو نشان نمی ده لطفاٌ راهنمایی فرمایید لینک دمو katoon.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود هاست که رایگان نیست هست؟ چه نوع هاستیه؟ یک اسلایدر که محصولات رو نمایش میده هست ولی نصب اون محصولات عکس ندارند 1 واکنش ها : pnaruto نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در فروردین 92 محمدحسین میری، در تاریخ 02 Apr 2013 - 20:25 گفته است: درود هاست که رایگان نیست هست؟ چه نوع هاستیه؟ یک اسلایدر که محصولات رو نمایش میده هست ولی نصب اون محصولات عکس ندارند نه هاست رایگان نیست Plesk سایتهای دیگم روی این هاست تاحالا مشکلی نداشته اگر روی منوی مجموعه ها کلیک کنید تمام عکسا رو کامل نشون میده محصولات جومشاپینگ هم چک کردم تمام عکسها هست و مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود من الان برسی کردم مشکل قبلی رو ندیدم فقط در دو زبان دیگه در صفحه اصلی محصولات بیشتری نمایش داده میشه اون دوتا 6تا محصول دارند در صفحه اصلی ولی زبان فارسی 3 تا باید اینجور باشه؟ اسلایدر هم درست بود ولی الان نیست!! 1 واکنش ها : pnaruto نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) محمدحسین میری، در تاریخ 03 Apr 2013 - 00:23 گفته است: درود من الان برسی کردم مشکل قبلی رو ندیدم فقط در دو زبان دیگه در صفحه اصلی محصولات بیشتری نمایش داده میشه اون دوتا 6تا محصول دارند در صفحه اصلی ولی زبان فارسی 3 تا باید اینجور باشه؟ اسلایدر هم درست بود ولی الان نیست!! مشکل اسکرول اینکه فقط عکسای اسلاید اول رو نشان میده و دشاتم تست میکردم ببینم اگه دوباره محصولات رو اضافه کنم درست میشه یا نه که نشد من 46 محصول دارم که 5 6 تا شو اضافه کردم دیدم برطرف نشد "نسخه اصلی این بسته هم همین مشکل رو داره ولی فقط روی هاست ! "هم سی پنل و هم پلسک رو تست کردم مشکلی نداشت ولی هیلی سادست دارم دنبال اسلایدر بهتری میگردمzt content slider ویرایش شده فروردین 92 توسط pnaruto نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در فروردین 92 pnaruto، در تاریخ 03 Apr 2013 - 05:53 گفته است: مشکل اسکرول اینکه فقط عکسای اسلاید اول رو نشان میده و دشاتم تست میکردم ببینم اگه دوباره محصولات رو اضافه کنم درست میشه یا نه که نشد من 46 محصول دارم که 5 6 تا شو اضافه کردم دیدم برطرف نشد "نسخه اصلی این بسته هم همین مشکل رو داره ولی فقط روی هاست ! "هم سی پنل و هم پلسک رو تست کردم مشکلی نداشت ولی هیلی سادست دارم دنبال اسلایدر بهتری میگردمzt content slider مشکلم برطرف شد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر