pouria1980 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام افزونه زرین پال جومینا رو نصب کردم ولی زمانیکه می خوام پاک کنم این افزونه رو کل کامپوننت ها و زبان فارسی از روی جوملا پاک می شه !! چطوری می شه این افزونه مشکل دارو پاک کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود یعنی این افزونه رو پاک می کنید زبان سایت حذف میشه و تمام کامپوننت های فارسی هم همین طور؟ از طریق phpmyadmin پاک کنید مشکلی نباید باشه آموزشش رو جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SHINGJIMOTO 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام. بنده افزونه ای رو نصب کردم و بعد از امتحانش ، اون رو از قسمت مدیریت ماژول ها پاک کردم... اما مثل اینکه اشتباه کردم و هنوز در منوی کامپوننت ها وجود داره و حتی در منوی اصلی..مثل تصویر زیر.. چطور باید از بین ببرمش.. یعنی پاکش کنم؟؟ (فکر میکنم اینجا بهترین جا برای سوالم بود.. با تشکر.) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود فقط ماژول بوده؟ ببینید حتمن افزونه های دیگه ای هم بوده که هنوز حذف نشده بیشتر بگردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام حتما يک پلاگين داره از نوع quick icon که با حذف افزونه پاک نشده وارد مديريت پلاگين ها شده و پلاگين را غير فعال و يا حذف نماييد 1 واکنش ها : SHINGJIMOTO نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SHINGJIMOTO 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 ممنون و متشکر.. بله درسته. فقط ماژول نبوده.. چند کامپوننت . یک بسته دیگر هم نصب شده بود... از طریق منوی افزونه» مدیریت ، مشکل حل شد.سپاس. 1 واکنش ها : امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر