khorami 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام دوستان عزیز .من مشکلی در قالبی Ja_university که از جوملا آرت گرفتم دارم . اون اینه کههر تغییری که در سایت میدم تغییرات اعتمال نمیشه ولی اگر ?tp=1 رو بزنمهمه تغییراتی که انجام دادم روی سایت اعمال میشه . مثلا وقتی یک منو ایجادمیکنم اون رو در صفحه سایت نمایش نمیدم ولی وقتی نمایش موقعیت ها (?tp=1)رو میزنم نمایش میده .لطفا راهنماییم کنید که چطور میشه این مشکل رو رفع کرد .خیلی ضروری هستتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در فروردین 92 اگه میشه درباره تغییراتی که میدید یه توضیحاتی بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorami 0 ارسال شده در فروردین 92 ببینید این بسته آماده گرفتم که زبان انگلیسی بود . بعد اومدم اسم یکی از منوها مثلا contact us رو گذاشتم تماس باما وقتی میزنم نمایش سایت تغییراتی رو که امال کردم نمایش نمیده اما وقتی میزنم نمایش موقعیت های سایت نشون میده تغییرات رو نمیدونم چیکارکنم خیلی هم عجله ای هست اگر لطف کنید پاسخ بدید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود لطف کنید دمو قرار بدید امکان داره به کش قالب , مرورگر , جوملا ... بستگی داشته باشه شما وارد مدیرت این قالب از منوی افزونه ها » مدیریت قالبها شوید ببینید در گزینه های قالب اگر فعال بودن یا نبودن کش پیدا میکنید غیر فعالش کنید مدام بعد هر تغیر کش مرورگر رو پاک و بعد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر