ali2000 0 ارسال شده در دی 89 سلام یک مشکل خیلی بزرگ با جوملا دارم . یک عکس درست کردم که می خوام لینکش کنم به یک مطلب چجوری میشه اینکارو کرد ؟ همچنین چجوری میشه به یک مجموعه یا بخش لینک کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 بعد از قرار دادن عکس در مطلب البته در ادیتور روی عکس کلیک کنید تا انتخاب شود و سپس بر روی دکمه لینک (که بسته به ادیتور فرق میکند یا تصویر یک زنجیر متصل به هم است یا تصویر کره زمین)کلیک کنید و در پنجره باز شده اطلاعات لازم را وارد کنید.وقتی لینک را اضافه کردید هرگاه کاربری بر روی آن تصویر کلیک کند به لینک داده شده هدایت میشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2000 0 ارسال شده در دی 89 مرسی ، ولی سوالم اینه که می خوام یک لینک بدم به یک مطلب خود جوملام . چجوری باید آدرس بدم.؟ لینک به سایت های دیگه و ... رو که بلدم . در واقع آیا پلاگین یا ... هست که من مطلا لینک بدم به یک مطلبم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 فرقی نمیکنه مطلب رو که منظورتون هست در یک صفحه باز کنید و آدرس اون صفجه رو بهش بدید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2000 0 ارسال شده در دی 89 آهان ، راه دیگه ای هم هست ، یعنی راهی که هی مجبور نشم با این دردسر لینک بدم . ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 منظورتون اینه یک دکمه به ادیتور اضافه بشه و بعد از طریق اون مطلب رو انتخاب کنید! صبر کنید تا دوستان دیگر اگر پلاگینی میشناسند معرفی کند ولی دردسر خاصی نداره و همه از این روش استفاده میکنند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2000 0 ارسال شده در دی 89 بله همین طوره ، ولی وقتی می خوای زیاد از این روش استفاده کنی یه ذره وقت گیر میشه . حالا نمی دونم اگه پلاگینی ، چیزی باشه خیلی عالی میشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز اگر بخوای همش با تصاویر باشه بهتره از پلاگین یا افزونه خبری که مطلب رو به همراه عکس نشون میده استفاده کنی که تصاویر رو خودش میاره و به مطلب شما لینک هست (البته شما فقط کافیه ابتدای مطلبت یه عکس بزاری تا اون عکس لود بشه) موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2000 0 ارسال شده در دی 89 بله ، اسم ماژول چی هست که این کارو انجام می ده ؟ از کجا بگیرمش ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز اینم لینک ماژول خبری http://joomina.ir/اخبار/ماژول-خبری-جومینا موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در دی 89 فکر کنم با افزونه linkr هم بتوان چنین کاری کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر