رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سلام و درود برخی از دوستان درخواست ماژولی داشتند تا بتوانند اسکریپتی رو در سایت نمایش دهند ! توسط این ماژول میتوانید اسکریپت های پی اچ پی رو در موقعیت یک ماژول نمایش دهید.البته من تست نکردم و نمیدانم دقیقا چه نوع اسکریپت هایی قابل نمایش هستند و فکر میکنم اسکریپت های ساده مانند فرم ها و... قابل نمایش باشند ! فقط کافیست این مازول را نصب و فعال کنید و سپس مسیر اسکریپت را به ماژول بدهید. توضیحات کامل سازنده افزونه دانلود از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 89 این افزونه حکایت همون wrrap رو داره شما میتونی از DirectPHP یا Jumi استفاده کنید که خیلی حرفه ای تره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 البته که Jumi یکی از ده افزونه برتر جوملا با امتیاز کاربران جوملا است و مانند ماژول custom جوملا و پیشرفته تر است ولی برای نمایش اسکریپت آیا تست کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 89 بله دوست من شما میتونید با این افزونه,txt, php, html, javascript رو داخل ماژول،مطلب،کاستوم،توضیحات بخش و مجموعه قرار بدید فرقش همبا wrrap(لفاف یا فریم) در این هست که شما سطح دسترسی میتونید تنظیم کنید و دسترسی کامل به متغیرهای نوشته شده در فایل های مذکور را دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در فروردین 90 بهرته در همینجا یا در تاپیک جداگانه ای بیشتر روی گذاشتن اسکریپت توی ماژول ، محتوا و .... با این افزونه یا افزونه های دیگه توضیحات کاملتر و یک سری مثال کار شده و توضیح داده شود این هم لینک دانلود افزونه jumi : http://extensions.joomla.org/extensions/1023/details نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر