رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سلام و درود توسط این پلاگین میتوانید به آسانی در محتوای سایت خود یک اسلاید شو زیبا قرار دهید. تصاویر خود را در مسیر زیر آپلود کنید. (eg images/stories/my_images) توجه کنید که در کد بالا my_images نام پوشه تصاویر شماست و سپس از مد زیر برای نمایش تصاویر در محتوا استفاده کنید. {sis}my_images{/sis} توجه داشته باشید که سایز اسلاید شو هم اندازه اولین تصویر خواهد بود پس از تصاویر هم اندازه استفاده کنید. دمو و توضیحات افزونه از سایت سازنده دانلود پلاگین از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در فروردین 90 چرا همه لینک های دانلود روی سرور جومینا دانلود نمی شه و صفحه ارور می آید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام بررسی شد و مشکلی نبود! به هر حال الان دانلود کردم و این هم لینک کمکی دانلود: دانلود از لینک کمکی پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir918 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من این پلاگی را نصب کردم ولی عکس در مطلب نمایش داده نمیشود البته من مد را هم نفهمیدم یعنی چه؟(اگر منظور در کد قراردادن بودن قراردادم ولی نشد) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام من این پلاگی را نصب کردم ولی عکس در مطلب نمایش داده نمیشود البته من مد را هم نفهمیدم یعنی چه؟(اگر منظور در کد قراردادن بودن قراردادم ولی نشد) درست عمل كرديد ولي مطئن شويد كه پلاگين را فعال كرده ايد و همچنين كد را اول در نت پد كپي كنيد سپس نام پوشه را اضافه و بعد در مطلب قرار دهيد و براي اطلاعات بيشتر به سايت سازنده مراجعه كنيد.معمولا اين مشكلات كوچك هستند و با كمي حوصله حل ميشوند! در صورت حل نشدن دمو قرار دهيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر