bjbehrouz 4 ارسال شده در فروردین 92 با عرض سلام خدمت همه دوستان و مدیران مشکلی که من در قالب داشتم اینه که میخوام یه لینک رو از هدر بردارم ولی نمیشه از میدیریت محتوا خواستم نشد میشه یه کمکی به من بکنید با تشکر بهروز خاکپور عکس رو براتون میذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید یک لوگوی لینک شده را به سه طریق میتوان قرار داد : 1 - ممکنه در قسمت تنظیمات خود قالب گزینه ای برای اینکار وجود داشته باشه 2 - ممکنه لوگو از طریق یک ماژول html دستی ایجاد شده و تصویرش لینک شده 3 - ممکنه در یکی از فایلهای قالب کدنویسی شده باشه که معمولا فایل index.php میباشد شما این حالات رو بررسی کنید و ببینید از کدام طریق ایجاد شده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در فروردین 92 آقا مصطفی خیلی منون ولی من اون فایل ها رو گشتم نبود براتون تمپلیت رو میذاریم اگه زحمتی نیست برام دوقسمتش رو بردارین واقعا ممنون فایلهای عکس فایل قالب با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام قالب و دستکاری کردید ؟ قابل اجرا نیست ! پلاگین فریم ورک قالب رو هم نصب کردم ولی قالب نمایش داده نمیشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر