shayan3040 3 ارسال شده در فروردین 92 سلام من چطوری پس زمینه قالب رو عوض کنم الان ابی هست و عکس نیست میخوام یک عکس بنداز پشتش لطفا کمک کنید این هم فایل اصلی قالب template.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود در قسمت body باید background-image تعریف کنید body { background-image: url('address aks') } 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در فروردین 92 درود در قسمت body باید background-image تعریف کنید body { background-image: url('address aks') } ببخشید دیگه ریپیت کردن نمیخواد کدش نباید یکم بیشتر از این باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود میخواین ریپیت نشه؟ no-repeat reapeat-x : تکرار بصورت افقی repeat-y : تکرار بصورت عمودی repeat هر کدوم که خواستین بکار ببرید 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در فروردین 92 درود میخواین ریپیت نشه؟ no-repeat reapeat-x : تکرار بصورت افقی repeat-y : تکرار بصورت عمودی repeat هر کدوم که خواستین بکار ببرید میخواهم رپیت بشه میشه کد کلی رو بهم بدید من جای گزین کنم اگه این کارو بکنید خیلی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام برای تکرار تصویر نیازی به کد نوشتن نیست . یعنی اگر این مورد را هم لحاظ نکنید بطور پیشفرض تصویرتون در هر دو جهت افقی و عمودی تکرار میشه تعیین تکرار تصویر فقط برای دو حالت باید ذکر بشه . یکی اینکه تعیین کنیم تصویر تکرار نشه (no-repeat) و دوم برای تکرار در یکی از جهات افقی یا عمودی (repeat-x , repeat-y) به هر حال هر کدام از کدهای زیر را که استفاده کنید یک نتیجه را خواهید گرفت body { background: url("../images/myfile.png") repeat;}body { background: url("../images/myfile.png");} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در فروردین 92 با سلام برای تکرار تصویر نیازی به کد نوشتن نیست . یعنی اگر این مورد را هم لحاظ نکنید بطور پیشفرض تصویرتون در هر دو جهت افقی و عمودی تکرار میشه تعیین تکرار تصویر فقط برای دو حالت باید ذکر بشه . یکی اینکه تعیین کنیم تصویر تکرار نشه (no-repeat) و دوم برای تکرار در یکی از جهات افقی یا عمودی (repeat-x , repeat-y) به هر حال هر کدام از کدهای زیر را که استفاده کنید یک نتیجه را خواهید گرفت body { background: url("../images/myfile.png") repeat; } body { background: url("../images/myfile.png"); } موفق و پیروز باشید یا حق آقا دست درد نکنه فقط من باید این کد رو بذارم body { background: url("../images/myfile.png"); } یا اینکه این کد رو { background: url("../images/myfile.png"); } یعنی بعد از کدوم body بذارم آخه اونجا چند تا body هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام اگر دموی آنلاین قرار میدادید بهتر میشد راهنمایی کرد ولی در هر حال شما اگر تگ body را دارید میتونید فقط خاصیت بکگراند رو بهش اضافه کنید دیگه نیازی به ایجاد تگ body نیست یعنی کد دوم بدون آکلادها اگر هم چند تا تگ body دارید از روش آزمون و خطا استفاده کنید و خاصیت بکگراند رو به ترتیب رو هر کدوم تست کنید ببیند رو کدوم جواب میده موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در فروردین 92 با سلام اگر دموی آنلاین قرار میدادید بهتر میشد راهنمایی کرد ولی در هر حال شما اگر تگ body را دارید میتونید فقط خاصیت بکگراند رو بهش اضافه کنید دیگه نیازی به ایجاد تگ body نیست یعنی کد دوم بدون آکلادها اگر هم چند تا تگ body دارید از روش آزمون و خطا استفاده کنید و خاصیت بکگراند رو به ترتیب رو هر کدوم تست کنید ببیند رو کدوم جواب میده موفق و پیروز باشید یا حق درست شد آقا مصطفی خدا خیرت بده کلی دعات کردم بخدا خیلی مردی 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر