ice man 4 ارسال شده در فروردین 92 با سلام دوستان من افزونه ی wall factory رو از سایت سازنده برای جوملا 2.5 گرفتم وقتی اون رو نصب میکنم با موفقیت نصب میشه اما وقتی به منوی تنظیماتش میرم صفحه پشت سرهم reload میشه از دوستان عزیز خواهشمندم راهمنماییم کنن که چکار کنم تا دیگه این صفحه پشت سر هم لود نشه. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود فقط با این منو مشکل دارید؟ هیچ تغیری در افزونه ندادید؟ با مرورگر های دیگر تست کنید حتمن قبلش کش مرورگر رو کاملا خالی کنید یکبار افزونه رو حذف و ( اگر مطمئن هستید که آخرین نسخه رو در اختیار دارید که هیچ اگر نه آخرین نسخه رو دریافت ) و دوباره نصب کنید دقت کنید که در دیتابیس هیچ اثری ازش نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در فروردین 92 آره فقط همین منو این مشکل رو داره روی افزونه هم تغیری ایجاد نکردم با مرورگرهای دیگه هم تست کردم اما مشکل همچنان پربرجاست چند بار هم افزونه رو پاک کردم بدون این که اثری ازش توی دیتابیس بمونه و نصب کردم اما مشکل حل نشد. من این افزونه رو روی لوکال تست کردم یه بار همین طوری شد پاکش کردم و دوباره نصب کردم و مشکل حل شد حالا روی هاست هستم و هر کاری میکنم مشکل حل نمیشه. از دوستان خواهش میکنم که راهنماییم کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر