arash2860 11 ارسال شده در فروردین 92 سلام وقت بخیر بنده قصد دارم از قالب و افزونه هایی که در سایت فعلی دارم برای راه اندازی سایت دیگرم نیز استفاده کنم حجم بک آپ سایت 90 مگ هست که نمی توانم آن را دانلود و دوباره در هاست مقصد ( جهت ریستور ) آپلود کنم چطور می تونم بک آپ سایت رو از هاست فعلی به طور مستقیم به هاست مقصد انتقال دهم؟ هر دو هاست پلسک هستند اساتید و دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام از ادمین سرور مقصد درخواست کنید که سایتتون رو براتون منتقل کنه یا اینکه از اطلاعاتتون کم کم بک آپ بگیرید و در هاست مقصد ریستور کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : arash2860 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در فروردین 92 می خواستم راه عملی انتقال رو یاد بگیرم وگرنه خب مدیر هاست کار انتقال رو انجام می ده می خواستم ببینم به چه صورت می تونیم یه فایل بک آپ بزرگ رو هاست به هاست جابه جا کنیم حتما راهی برای این موضوع هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام ببینید بهترین کار همونهایی بود که ابتدا عرض کردم ولی باز هم راههایی هست که بتونید هاست به هاست کنید مثل استفاده از راپیدلیچ و یا از طریق php ولی این را هم بگم که ممکنه به خاطر برخی از محدودیتهای هاستینگها مثل محدودیت در تایم اجرای اسکریپت نتونید به این صورت انجام بدید یه نمونه کد php هست که میتونید با ویرایش و اجرای اون فایلهاتون رو منتقل کنید ولی من خودم اون رو تست نکردم و نمیدونم جواب میده یا نه کافیه که در کد زیر در خط سوم آدرس کامل فایلی بک آپتون رو وارد کنید و این فایل php رو در هاست مقصد در محلی که قصد دارید فایل اونجا آپلود بشه قرار بدید و سپس از طریق نوار آدرس مرورگر ، فایل php را فراخوانی کنید <?phpdefine('BUFSIZ', 4095);$url = 'http://www.yoursite.com/mybackupfile.zip';$rfile = fopen($url, 'r');$lfile = fopen(basename($url), 'w');while(!feof($rfile))fwrite($lfile, fread($rfile, BUFSIZ), BUFSIZ);fclose($rfile);fclose($lfile);?> کدهای بالا را با یک نام دلخواه با پسوند php ذخیره کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر