hassan_shahi 43 ارسال شده در فروردین 92 سلام خسته نباشید من تنظیمات فوکا گالری رو تغییراتی دادم اما این تغییرات فقط برای عکس اول اعمال میشه www.paryazan.tk ببینید ی عکس وجود داره که عنوانش معلوم نیست وقتی هم موس میره روش دورش سیاه میشه من میخوام همین تغییرات برای عکس هاییی که داخل این مجموعه هستن هم انجام بشه باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام در صفحه کنترل پنل فوکاگالری اون بالا روی دکمه تنظیمات کلیک کنید و در سربرگ نمایش در قسمت "تنظیمات نمایش مجموعه" گزینه "نمایش نام" را روی پنهان قرار دهید و همچنین گزینه "رنگ حاشیه (قرارگیری ماوس)" را هم با استفاده از دکمه انتخاب رنگ ، رنگ موردنظرتون رو انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در فروردین 92 سلام من هر عکسی آپلود میکنم تو تصاویر فوکا آپلود میشه اما عکس رو نمایش نمیده قبلا تو کامپوننت k2 هم این مشکل پیش اومده بود اما سایزشو با اسم فارسیشو به انگلیسی تغییر میدادم مشکل حل میشد الان تو کامپوننت فوکا گالری هر کاری میکنم نمایش نمیده باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر