post98 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام به تمامی دوستانببخشید که من سوال مربوط به جوملا 3 رو اینجا پرسیدم تو انجمن جایی بهتر از اینجا پیدا نکردممن می خواستم بدونم چجوری میشه حجم آپلود فوکا دانلود 3 رو افزایش داد البته تو جوملا 3 ولی فکر نکنم با قبلی ها هم فرق داشته باشه.من اونطور که فهمیدم باید تو php.ini یه کدی نوشته بشه اگه با این کار مشکل حل میشه ممنون میشم این فایل رو در برام قرار بدید.راستی اینم بگم فعلآ سایت رو لوکال هستش و آیا من باید این فایل رو در htdocs قرار بدم؟مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود Max upload sizeدر php.ini جستجو کنید و مقدار آنرا از 4mb به 32mb تغییر دهید بعد شما می تونی از قسمت انتخاب های کنترل پنل فوکا ، سربرگ بارگذاری کاربر رو انتخاب کنی و مقدار دلخواه و براساس بایت وارد کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
post98 0 ارسال شده در فروردین 92 ؟فایلی رو من پیدا نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام در صفحه کنترل پنل فوکا دانلود اون بالا روی دکمه تنظیمات کلیک کنید و به سربرگ بارگذاری کاربر بروید و فیلدهای مربوطه را تکمیل کنید دقت کنید که مقادیر برحسب بایت میباشند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : post98 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر