alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 92 سلام و درود بر شما من یه فرم مخصوص با گزینه های که خودم تعریف میکنم میخوام درست کنم لطفا ه فرم ساز خوب و آسان معرفی کنید و توضیح دهید چگونه این فرم رو داخل سایت بزارم که کار بر پرش کرد به صورت فارسی برام ایمیل بشه ؟من مبتدی هستم لطفا ساده و کامل توضیح دهید مشخصات : مدیریت :جوملا 2.5 هاست :cpanel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود من فرم ساز rsform pro رو پیشنهاد میکنم چون این نسخه تجاری هست نمی تونم برا دانلود بذارم ضمن اینکه خواسته هاتون رو بر آورده میکنه آموزشش رو من چندجا دادم و تو تالار هست جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 92 درود من فرم ساز rsform pro رو پیشنهاد میکنم چون این نسخه تجاری هست نمی تونم برا دانلود بذارم ضمن اینکه خواسته هاتون رو بر آورده میکنه آموزشش رو من چندجا دادم و تو تالار هست جستجو کنید یه فرم سازی که ساده باشه و منم که مبتدی هستم بتونم کارکنم لینک دانلود بدید و آموزشش که چیکار کنم از نصب تا قرار دادن فرم در سایت و ارسال مشخصات پر شده فرم توسط کاربر به ایمیلم ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود ببینید شما rsform pro رو در گوگل جستجو کنید و دانلود و نصب کنید البته نسخه فارسی اش رو بگیرید آموزشش رو نمیدونم جایی هست یا نه ولی بنده و دوستان دیگه هستند برای کمک شما یه قدم بردار ما هستیم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 92 درود ببینید شما rsform pro رو در گوگل جستجو کنید و دانلود و نصب کنید البته نسخه فارسی اش رو بگیرید آموزشش رو نمیدونم جایی هست یا نه ولی بنده و دوستان دیگه هستند برای کمک شما یه قدم بردار ما هستیم.. سلام من فرم ساز ار اس فرم رو نصب کردم و فرم ساختم اما نمیدونم چجوری باید به درگاه پرداخت متصل کرد یعنی بعد از تکمیل فرم با ارسال ثبت سفارش به درگاه پرداخت منتقل بشه میشه کمک کنید درگاه پرداخت پارس پال هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 92 سلام من فرم ساز ار اس فرم رو نصب کردم و فرم ساختم اما نمیدونم چجوریباید به درگاه پرداخت متصل کرد یعنی بعد از تکمیل فرم با ارسال ثبت سفارشبه درگاه پرداخت منتقل بشه میشه کمک کنید درگاه پرداخت پارس پال هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود من پلاگین متصل به پارس پال رو ندیدم شما لینک زیر رو ببینید: http://forum.joomina.ir/topic/16125-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-rs-form-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA-%DB%8C%D8%A7-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%87/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 92 دوست عزیز این لینکی که دادید خوب بود اما من چجوری لینک پرداخت رو بجای پیام تشکر بزارم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 ببینید اگر برنامه نویسی بلد باشید می تونید این کار رو بکنید اگر نه دنبال افزونه های پرداخت بانک ها باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 92 برای درگاه پارس پال میتونید برام درست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود برای پارس پال باز هم میگم من ندیدم باشه با دوستان برنامه نویس صحبت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر