vakilmodafe 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام من نظر سنجی که در سایت جومینا منتشر شده رو نصب کردم اما وقتی برای نظر سنجی در سایت کلیک میکنم این پیام خطا رو میده: Not FoundThe requested URL /fa/component/mijopolls/poll/1-91 was not found on this server. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام من نظر سنجی که در سایت جومینا منتشر شده رو نصب کردم اما وقتی برای نظر سنجی در سایت کلیک میکنم این پیام خطا رو میده:Not FoundThe requested URL /fa/component/mijopolls/poll/1-91 was not found on this server. مشکل نظر سنجی همچنان باقی است . الان وقتی دکمه نظر سنجی زده میشه پیام زیر داده میشه: This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام افزونه را بطور کامل حذف کنید و سپس از طریق نصب از پوشه ، نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vakilmodafe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر