alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 92 سلام من قالبی از سایت شما به این ادرس دانلود کردم بعد از نصب در توضیحات قالب نوشته شده در کامپوننت ها کزینه ی مورد نظر رو انتخاب کنید این گزینه مورد نظر چیه ؟ لطفا راهنمایی کنید که چطوری این قالب رو اجرا کنم اینم ادرس سایتم :patoqha.ir/site نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در فروردین 92 شما قالب رو نصب کردین و از مدیریت قالب انتخاب کردین؟آخه سایتی که نمایش گذاشتین ارور قالب رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 92 شما قالب رو نصب کردین و از مدیریت قالب انتخاب کردین؟ آخه سایتی که نمایش گذاشتین ارور قالب رو میده بله قالب رو انتخاب کردم که این ارور رو میده .از چی میتونه باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام دوست عزیز ، نگفتید که قالب رو از مدیریت افزونه ها نصب کردید یا مثل جوملا 1.5 فقط تو پوشه templates کپی کردید ؟ با نصب قالبهای دیگر هم مشکل دارید یا فقط با همین قالب ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 92 با سلام دوست عزیز ، نگفتید که قالب رو از مدیریت افزونه ها نصب کردید یا مثل جوملا 1.5 فقط تو پوشه templates کپی کردید ؟ با نصب قالبهای دیگر هم مشکل دارید یا فقط با همین قالب ؟ موفق و پیروز باشید ی درود بر شما از نصب افزونه ها نصب کردم و فقط با این قالب مشکل داره و با قالب های دیگه مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود من به ادرسی که دادید رفتم و ارور 404 دیدم یعنی سایتی نی و ادرس اشتباهه شما متن ارور رو بصورت کامل قرار بدید تا بشه راهنمایی کرد ضمنن قالب رو تست کردم مشکلی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر