hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 سلام خسته نباشید چطوری میتونم مثل سایت www.joomina.ir همون بالای صفحه 4تا موضوع دایره شکل هستش مثل کتاب آموزش جوملا 2.5 دانلود کنید و حوصله ندارید؟مشاهده ویدئوهای آموزشی و 2تای دیگه چطور میتونم به این شکل ی موضوع رو بزارم همون اول صفحه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 91 دوست عزیز با css و html خیلی خیلی قشنگ میشه درست کرد البته دیدم جاهایی که آماده دارند و به رایگان می تونید دانلود کنید بهتره سرچ کنید فرصت کردم حتمن از این نمونه ها تو انجمن میذارم برای دانلود 1 واکنش ها : sonic69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در اسفند 91 باید چی سرچ کنم؟میشه یکم توضیح بدید باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در فروردین 92 جواب بدید دیگه به تمام سوال کاربران جواب میدید جز من؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام دوست عزیز ، این حرفا چیه ؟! مطمئن باشید اگر کسی پاسختون رو بدونه حتما راهنماییتون میکنه همانطور که آقای میری هم اشاره کردند میتونید از طریق css این کار رو انجام بدید چنین افکتهایی مربوط به CSS3 میشه که نمونه ای از اون رو در لینک زیر میتونید ببینید http://www.webgrid.com/css3/effects/transitions/CSS_Ease_in_and_Ease_out?eix=167 ماوس تون رو در پنل سمت راست روی تصویر حرکت بدید متوجه میشید . کدهاش هم در پنل سمت چپ قرار داره موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : sonic69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در فروردین 92 این کدی رو که گرفتم رو باید چطوری تو ماژول HTML کپی کنم که نمایش بده؟ من این کد رو کپی کردم تو ی موقعیت قرار دادم اما کدو نمایش داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود می تونید توی فایل index سایت تون قرار بدید البته باید باز هم کمی به کدها اشنا باشید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام میتونید از پلاگین Sourcerer استفاده کنید . پس از نصب یک دکمه به انتهای ادیتورتون اضافه میکنه که از اون طریق میتونید کدهاتون رو وارد کنید این پلاگین رو برحسب نسخه PHP که استفاده میکنید دانلود و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در فروردین 92 سلام میشه همون کدی که برای سایت جومینا استفاده شده رو بزارید به همون شکل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود خیر نمیشه. می تونید کدها رو از سورس قالب جومینا استخراج کنید. و برای خودتون بکار ببرید. باید به اچ تی ام ال و سی اس اس مسلط باشید تو گوگل جستجو کنید این گونه cssها رو به رایگان هم قرار میدن. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در فروردین 92 سلام از سورس قالبش گرفتم اما دایره نشون نمیده یعنی کلا عکسو نشون نمیده فقط نوشته رو نمایش میده باید چیکارش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود عکس هاتون رو در پوشه ای از هاست تون کپی کرده و بهشون لینک بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر