soheilblackboot 3 ارسال شده در اسفند 91 با سلام و تبریک بهار و این میراث آریایی در اغلب قالب های خارجی از شرکت های معروف همچون shape5 , rockettheme , zootemplate و..... همان طور که می دانید دارای پنل مدیریت قالب بوده و در آن پنل فونت قالب تغییر می کند. حال من هرچه تلاش میکنم نمی توانم فونت فارسی به قالب به صورت دستی و با کد های css و html اضافه نمایم. از اساتید درخاست کمک و همفکری در این زمینه را دارا می باشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام شما ابتدا یک پوشه به نام fonts در داخل پوشه قالبتون ایجاد کنید و سپس فایلهای مربوط به فونتتون رو داخل آن کپی کنید نام فایلها و آدرس سایتتون رو اینجا قرار بدید تا بتونیم کمکتون کنیم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheilblackboot 3 ارسال شده در فروردین 92 بله فونت های استاندارد در پوشه مناسب می باشد اما..... www.gilaqua.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام الان آدرس پوشه قالب فعلیتون بصورت زیر هست templates/appwonder آیا فونتها را در مسیر زیر آپلود کرده اید ؟ templates/appwonder/fonts نام فونتی هم که میخواهید استفاده کنید بگید چیه و چه فایلهایی داره تاپیک زیر را هم مطالعه کنید http://forum.joomina.ir/topic/17662-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%D8%A2%D9%86 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheilblackboot 3 ارسال شده در فروردین 92 بله در همان جا است. ذوست عزیز این گونه قالب ها فقط و فقط در قسمت مدیریت قالب به راحتی تغییر می یابد اما از طریق دستورات css به هیچ وجه نمی شود یا اینکه من بلد نیستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر