misagh2 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلامبا توجه به اينکه نسخه فعلي جوملا نصب شده بر روي سايت شما قابليت حک شدندارد و فايل هاي مخرب زيادي از بين فايل هاي شما توسط ديتاسنتر حذف شده اندخواهشمند است در اسرع وقت نسبت به ارتقا سيستم مديريت محتوا و تماميموارد مربوطه مانند پلاگين ها و... اقدام نموده و نتيجه را حداکثر طي 72ساعت اينده به اين واحد اطلاع دهيددر زير ليست مديريت محتواي نصب شده و اپگريد نشده سايت شما امده است نسخه ي نصب شده : 1.5.22 ................................................................................................................... این پیغامی که من از طرف هاستینگ دریافت کردم لطفا کمک کنید من چطور می تونم جوملا ارتقا بدم و وقتی این کار می کنم چه مشکلاتی برای سایت پیش می آید؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 91 درود بر شما شما باید ابتدا جوملای خود را به آخرین نسخه 1.5 یعنی 1.5.26 بروزرسانی کنید. (اکسترکت بسته آپدیت به 1.5.26 در هاست بر روی فایل های قبلی) سپس باید جوملای خود را به 2.5 ارتقاء بدهید (افزونه J Upgrade) اگر بخواهید به 2.5 ارتقاء دهید نیاز دارید افزونه های سازگار با 2.5 را هم پیدا کنید در صورت تمایل اطلاعات را پ.خ کنید تا برای شما ارتقاء بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر